Slováci SIGNUM REGIS v marci s piatym albumom, zverejnili nové lyric video

Slovenská metalová kapela SIGNUM REGIS vydáva pri príležitosti 10. výročia založenia nový album! Fanúšikovia sa môžu tešiť na 10 nových skladieb.

Pätica hudobníkov združená v kapele SIGNUM REGIS nazvala piaty štúdiový album „Decennium Primum“, čo v preklade z latinčiny znamená „prvé desaťročie“. Na albume je 10 skladieb: „Decennium Primum“, „Unfold the Mystery“, „Damnatio Ad Bestias“, „Screaming For Justice“, „Kingdom of Light“, „The Future King“, „Well Deserved“, „Thunder and Rain“, „Train To Neverland“, „A Psalm of Life“. Dátum vydania stanovila skupina na 17. marec 2017. Album si vydá na vlastné náklady.

Artwork „Decennium Primum“

SIGNUM REGIS predstavujú lyric video ku piesni „Damnatio Ad Bestias“, ktorej téma je z čias antického Ríma, kde boli prví kresťania prenasledovaní a v niektorých prípadoch odsúdení na smrť v Koloseu. (Damnatio Ad Bestias = latinsky: trest zabitím šelmami).

Album „Decennium Primum“ si je možné zakúpiť cez OFICIÁLNU STRÁNKU kapely, ale aj celosvetovo cez iTunes, Amazon.com, Amazon EU či Bandcamp.

Kapela SIGNUM REGIS je zo Senca a vznikla v roku 2007. Doterajšie albumy vyšli v Európe, USA, Japonsku. Skupina odohrala koncerty po Európe (Nemecko, Švajčiarsko, Holandsko, Nórsko, Taliansko, Česko, atď). Najbližšiu šou odohrajú vo Švajčiarsku na festivale Elements Of Rock 17. marca v meste Uster pri Zürichu.

SIGNUM REGIS

V roku 2015 sa kapela zúčastnila súťaže Spark Fresh Blood pre české a slovenské skupiny, ktorú organizuje populárny rockový magazín Spark. SIGNUM REGIS boli najlepší, keď vyhrali v konkurencii 400 kapiel. Súčasnú zostavu tvoria: Mayo Petranin – spev, Filip Koluš – gitara, Ronnie König – basa, vokály, Ján Tupý – klávesy, vokály, Jaro Jančula – bicie.

Tlačová správa