RAMMSTEIN mieria so svojím koncertným filmom do kinosál, DIMMU BORGIR s ukážkou z nového DVD

Koncertný film RAMMSTEIN neminie ani slovenské kiná. DIMMU BORGIR ponúkajú ukážku z nového DVD. IMMOLATION zverejnili novú skladbu. Koncertný film CHILDREN OF BODOM oslávia 20 rokov existencie aj koncertom v Česku. BODY COUNT s novým klipom.

RAMMSTEIN

Nemci RAMMSTEIN zamieria 23. marca so svojím koncertným filmom „Paris“ do kín po celom svete a výnimku nebudú tvoriť ani slovenské kinosály. Materiál sa natáčal v roku 2012 v terajšej AccorHotels aréne v Paríži počas turné „Made in Germany“. O réžiu sa postaral Jonas Åkerlund. Nižšie si môžete pozrieť trailer.

Nórski symphonic black metalisti DIMMU BORGIR zverejnili ukážku z ich nového DVD „Forces of the Northern Night“ v podobe skladby „Mourning Palace“. DVD, ktoré vyjde 28. apríla prostredníctvom Nuclear Blast Records bude obsahovať koncert z Osla za doprovodu nórskeho symfonického orchestra a záznam vystúpenia z Wacken Open Air v roku 2012, kde  hrali spolu s Českým národným symfonickým orchestrom.

Death metalisti IMMOLATION zverejnili lyric video ku novej skladbe „Fostering the Divide“ z ich nového albumu „Atonement“. Ten vyjde 24. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Finští metalisté CHILDREN OF BODOM opět v Česku! Energický mix death/thrashe a nakažlivé heavy metalové melodiky přijíždí 28.3. do Plzně (KD Šeříkova) oslavit 20 let na scéně! Nekorunovaní králové finské metalové scény v čele s charismatickým Alexi Laihem slibují speciální koncert! Nejlevnější vstupenky k dispozici na www.obscure.cz. – Tlačová správa

Rap metalová formácia BODY COUNT má nový videoklip ku skladbe „No Lives Matter“, pochádzajúcej z ich chystanej radovky „Bloodlust“, ktorá vyjde 31. marca u Century Media Records.