Dočkáme sa ešte ďalšieho albumu od HYPOCRISY? Novinky hlásia i ARMORED SAINT alebo ČAD

Žiadny ďalší album od HYPOCRISY? ARMORED SAINT s novým live videom. ČAD zverejnili artwork nového albumu. ATTACK OF RAGE vydajú nový album. Novinky hlásia aj SANDBRIDGE a FIT FOR AN AUTOPSY.

HYPOCRISY

Je dosť možné, že HYPOCRISY už nevydajú žiadne ďalšie nahrávky. Dosť výrazne to naznačil Peter Tägtgren na svojom facebookovom profile. „Toto sú moje myšlienky, nemôžem hovoriť za ostatných členov. Ťažko nachádzam motiváciu písať nové skladby pre kapelu. Rád vidím ako je Horgh zaneprázdnený s novým IMMORTALOM. Potom príde čas na rozhodnutie, čo urobiť v najlepšom záujme HYPOCRISY a našich fanúšikov po celom svete. Musíme ešte vydať nový album? Môžeme jednoducho urobiť nejaké turné alebo festivaly, kým motivácia bude späť? Neviem. Nechcem byť súčasťou napoli chromého a vystresovaného albumu.“

Formácia ARMORED SAINT má vonku nové live video z festivalu Wacken Open Air 2015 ku piesni „Last Train Home“. Túto verziu skladby si budete môcť vypočuť na ich novom live albume „Carpe Noctum“. Ten vychádza 24. februára prostredníctvom Metal Blade Records.

Nová radovka od svätojurskej úderky ČAD, ktorá mala pracovný názov „Satani“ neskôr premenovaná na „Plytký hrob“ ponesie nakoniec názov „Bastardi“. Nižšie nájdete aj artwork, o ktorý sa samozrejme opäť postaral bubenik Valér Tornád. Ešte dodáme, že na zvukové ošetrenie nahrávky si kapela vybrala Daniela Bergstranda (IN FLAMES, BEHEMOTH, MESHUGGAH). Presný dátum vydania ešte nie je známy.

ČAD – Bastardi

Domáci grinderi ATTACK OF RAGE vydajú prostredníctvom českého labelu Bizzare Leprous Production po dlhých šiestich rokoch novú dosku nazvanú „Dogma“. Vydanie je naplánované na jar.

S novým video sa hlási momentálne nie príliš činná popradská skupina SANDBRIDGE. Video je k piesni „My Crying“ z ešte stále aktuálneho albumu „Schyza“ (2011). Na výrobe klipu sa najviac namakala speváčka Martina Svitanová, ktorá všetky postavičky vymodelovala. Vásledok zaujímavého klipu nájdete nižšie.

Deathcoristi FIT FOR AN AUTOPSY vypustili do sveta novú skladbu „Iron Moon“ z ich nového albumu „The Great Collapse“, ktorý vyjde 17. marca prostredníctvom eOne Music.