Nergal (BEHEMOTH), SYMFOBIA a WARBRINGER vypustili do sveta nové videoklipy

ME AND THAT MAN, SYMFOBIA a WARBRINGER majú nové videoklipy. TERROR chystajú nové EP. Novinky hlásia aj ALESTORM, EKTOMORF či BODY COUNT.

Nergal

Nergal (BEHEMOTH) sa prezentuje ďalším videoklipom v rámci svojho blues/country-folkového projektu ME AND THAT MAN a to ku skladbe „Cross My Heart and Hope to Die“, pochádzajúcej z debutovej nahrávky „Songs of Love and Death“. Tá vychádza 24. marca prostredníctvom vydavateľstva Cooking Vinyl.

Nitrianska kapela SYMFOBIA vypustila do sveta zbrusu nový videoklip ku piesni „From the Ashes“, ktorý sa bude nachádzať na ich chystanom druhom albume. Obrazový materiál režíroval Martin Hudák. Výsledok nájdete hneď pod touto správičkou.

Thrasheri WARBRINGER natočili nový videoklip ku skladbe „Remain Violent“ z ich nového albumu „Woe to the Vanquished“, ktorý vyjde 31. marca u Napalm Records.

Hardcoristi TERROR oznámili, že 28. apríla im u vydavateľstva Pure Noise Records vyjde nové EP nazvané „The Walls Will Fall“.

Škóti ALESTORM vydajú 26. mája prostredníctvom Napalm Records nový štúdiový album s názvom „No Grave But the Sea“.

Kapela EKTOMORF vydá v máji prostredníctvom labelu AFM Records nové DVD „Warpath – Live and Life on the Road“. DVD bude obsahovať záznam koncertu odohraného na minuloročnom Wacken Open Air a dokument mapujúci kapelu na cestách a v súkromí spolu so zábermi zo zákulisia natáčania.

Rap metalová formácia BODY COUNT zverejnila nový song s názvom „The Ski Mask Way“ z ich radovky „Bloodlust“, ktorá uzrie svetlo sveta 31. marca vďaka vydavateľstvu Century Media Records.