Pondelkový blok noviniek: RAMMSTEIN, DIMMU BORGIR, BROKEN HOPE a DOGMA INC.

RAMMSTEIN zverejnili trailer na nové DVD. DIMMU BORGIR zas ukážku z nového DVD. BROKEN HOPE vydajú nový album. DOGMA INC. Nahrali nový videoklip.

RAMMSTEIN

Nemci RAMMSTEIN vydajú 19. mája nové DVD/Blu-ray „Paris“, ktoré sa nedávno premietalo aj v kinách po celom svete. V týchto dňoch k nemu zverejnili rozšírený trailer, ktorý  nájdete pod správou.

Nórski symphonic black metalisti DIMMU BORGIR ponúkajú ďalšiu ukážku z ich nového DVD „Forces of the Northern Night“ v podobe skladby „Gateways“. Spomínané DVD uzrie svetlo sveta 28. apríla vďaka Nuclear Blast Records. Ešte dodáme, že kapela v súčasnosti mixuje nový album, ktorý vyjde v tomto roku.

Death metalisti BROKEN HOPE vydajú v lete prostredníctvom Century Media Records nový štúdiový album s názvom „Mutilated and Assimilated“.

Slováci DOGMA INC. zverejnili nový videoklip ku skladbe „Oxidizer“ z albumu „Blacksun Flowers“, ktorého oficiálne vydanie je naplánované v polovici apríla pod hlavičkou Slovak Metal Army. Ak si ho chcete objednať, možno vám pri rozhodovaní pomôže aj naša recenzia (TU).