ALICE COOPER ZVEREJNIL PODROBNOSTI O NOVOM ALBUME

Alice Cooper zverejnil podrobnosti a artwork k novému albumu. Ponúkame vám zaujímavý videorozhovor s Bruceom Dickinsonom (IRON MAIDEN) o jeho pilotovaní. Poznáme dátum vydania nového albumu od EPICY. Bubeník Richard Christy (CHARRED WALLS OF THE DAMNED) sa oženil. HATESPHERE zverejnili podrobnosti o novom albume. FALKENBACH majú nové vydavateľstvo.
Alice Cooper zverejnil artwork k pripravovanej novinke Welcome 2 My Nightmare, ktorá vyjde niekedy koncom tohto roka prostredníctvom Universal Music Group. Na albume Alice Cooper spolupracoval s jeho dlhoročným producentom Bobom Ezrinom, ktorý produkoval aj pôvodný album Welcome To My Nightmare z roku 1975. Na štandartnej verzii albumu budú mať fanúšikovia k dispozícii 14 nových skladieb a na rôznych bonusových edíciách Cooper ponúkne dve až tri bonusové skladby. Artwork k novému albumu nájdete pod dnešnými novinkami.

Robert Reid z Lonely Planet nedávno uskutočnil zaujímavý rozhovor so spevákom IRON MAIDEN Bruceom Dickinsonom. Interview sa točilo okolo jeho pilotovania a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Vydavateľstvo Nuclear Blast stanovilo dátum vydania nového albumu od holandskej EPICY na 9. marca 2012. Špeciálna party pri vydaní albumu sa uskutoční 16. marca v holandskom Tillburgu. Na party odohrá kapela aj špeciálny dvojhodinový koncert, kde predstaví v živom prevedení nové skladby, ktoré samozrejme prepletie s tými staršími. Na koncerte nebudú chýbať ani pyrotechnické efekty. Nový album sa bude nahrávať v Gate Studio vo Wolfsburgu pod dohľadom Saschu Paetha.

Dnes vám prinesieme aj jednu radostnú správu. Uznávaný bubeník Richard Christy (CHARRED WALLS OF THE DAMNED, ex – ICED EARTH, ex – DEATH, ex – CONTROL DENIED sa 30. júla oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Kristen Jenco. Fotografiu šťastného páru nájdete pod novinkami.

Dánski thrasheri HATESPHERE vydajú svoju novinku The Great Bludgeoning 26. septembra prostredníctvom Napalm Records. Nový album bude obsahovať 9 skladieb, ktoré sa nahrávali pod producentskou taktovkou Tue Madsena (THE HAUNTED, SICK OF IT ALL, MOONSPELL). Pod novinkami nájdete aj artwork albumu.

Nemecká one man kapela FALKENBACH sa upísala vydavateľstvu Prophecy Productions. Obe strany sa dohodli na dlhodobej spolupráci.