ZAČAL PREDPREDAJ ZBERATEĽSKÝCH LÍSTKOV NA PAIN OF SALVATION

PAIN OF SALVATION (Swe)
VON HERTZEN BROTHERS (Fin)

Streda 19. októbra – Bratislava – Majestic Music Club

Predaj zberateľskej edície vstupeniek na koncert zahájený !!! Nižšie sa dočítate, ako môžete vstupenky získať lacnejšie ako v známej predpredajnej sieti, kde budú k dispozícii len formálne vstupenky a až od septembra.
PAIN OF SALVATION zažili turbulentné, no zároveň úspešné časy svojou nahrávkou Road Salt One v roku 2010. Zaznamenali hneď niekoľko pozoruhodných umiestnení albumu v rôznych rebríčkoch,  pozvanie na veľký švédsky Melodifestivalen a natočili kontroverzné videoklipy. Koncertné turné na podporu albumu vyvrcholili v tomto roku vystúpeniami v Indii a Južnej Amerike a triumfom na francúzskom Hellfeste.

Švédi PAIN OF SALVATION v týchto dňoch spoločne s vydavateľstvom InsideOutMusic konečne zverejnili termín vydania nasledovníka Road Salt Two na 29. septembra. 

PAIN OF SALVATION naštartujú turné “Road Salt Two” s fínskym supportom Von Hertzen Brothers ( http://www.vonhertzenbrothers.com ) a na radosť všetkých našich fanúšikov kapela vystúpi aj v bratislavskom MMC 19. októbra. Zvláštnosťou budú umelecké vstupenky v pohľadnicovom formáte, aby si ich fanúšikovia mohli uchovať na pamiatku. Tieto sú už k dispozícii v MMC Caffe, v budove YMCA na Karpatskej 2 otvorenej nonstop alebo ju bude možné získať internetovým predajom cez www.openrock.sk od posledného augustového týždňa.

Státie – 25 €
Sedenie – 33 €

VIP – 40 € s plagátom k turné, laminovaným pamätným VIP pasom , samostatné sedenie s vlastným barom, fajčiarňou, WC
 
 V predpredajných sieťach budú vstupenky drahšie o 10 %
PAIN OF SALVATION – “Road Salt Two” – dátum vydania 26. septembera !

PAIN OF SALVATION online:
www.painofsalvation.com 
www.myspace.com/painofsalvation
www.facebook.com/painofsalvation
www.twitter.com/road_salt

www.doubleheadpro.com
www.majestic.sk
www.openrock.sk

Tlačová správa