Novinkový blok: RAMMSTEIN, DECAPITATED, RAGE, ICED EARTH a ďalší

RAMMSTEIN s ďalšou ukážkou z nového DVD. DECAPITATED, CELLAR DARLING, RAGE a MUNICIPAL WASTE oznámili nové albumy. Novinky hlásia i VOIVOD, ICED EARTH či ADRENALINE MOB.

RAMMSTEIN

Nemeckí velikáni RAMMSTEIN pokračujú v propagovaní nového DVD „Paris“, keď zverejnili ďalšiu ukážku, tentokrát v podobe piesne „Links 2 3 4“. Spomínané DVD sa na pulty predajní dostane 19. mája 2017.

Poliaci DECAPITATED oznámili, že 7. júla im prostredníctvom Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „Anticult“, z ktorého zverejnili ochutnávku v podobe skladby „Never“ podporenú aj videoklipom.

Odídenci z ELUVEITIE, teraz zoskupení v kapele CELLAR DARLING prezradili, že ich debutový album ponesie názov „This is the Sound“ a svetlo sveta uzrie 30. júna vďaka Nuclear Blast Records.

Nemecké metalové trio RAGE vyrukuje 28. júla s novým albumom „Seasons of the Black“, ktoré im vyjde u Nuclear Blast Records.

RAGE – Seasons of the Black

Crossover/thrash metalová úderka MUNICIPAL WASTE vydá 23. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records novú nahrávku „Slime and Punishment“. Nižšie si môžete vypočuť prvý singel nazvaný „Amateur Sketch“.

Bubeník Michel „Away“ Langevin z kapely VOIVOD prezradil, že písanie nového albumu sa blíži ku koncu a v auguste zamieria do nahrávacieho štúdia.

Americká formácia ICED EARTH zverejnila lyric video k novej skladbe „Raven Wing“ z ich chystanej radovky „Incorruptible“, ktorá vyjde 16. júna prostredníctvom Century Media Records.

Kapela ADRENALINE MOB natočila nový videoklip k songu „King of the Ring“ pochádzajúceho z ich novej štúdiovky „We the People“. Tá vyjde 2. júna prostredíctvom Century Media Records.