CELTIC FROST vyjdú niektoré nahrávky remasterované na CD a LP. Novinky majú LACUNA COIL či DRAGONFORCE

Albumy CELTIC FROST vydajú na novo v reedícii. LACUNA COIL, DRAGONFORCE a SIKTH s novými videoklipmi. BELPHEGOR ponúkajú zábery zo štúdia. Nová kapela EXPULSION chystá debutový materiál.

CELTIC FROST

Niektoré nahrávky kultovej formácie CELTIC FROST vyjdú 30. júna na novo vo formátoch CD a LP vďaka vydavateľstvu BMG. Konkrétne ide o počiny „Morbid Tales“, „To Mega Therion“, „Into the Pandemonium“ a „Vanity/Nemesis“. Samozrejme všetky albumy sú remasterované a obsahovať budú bonusové skladby spolu s raritkami.

Talianska formácia LACUNA COIL natočila nový videoklip ku skladbe „You Love Me ´Cause I Hate You“ z ich aktuálnej nahrávky „Blood, Tears, Dust“.

Power metalisti DRAGONFORCE sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe s názvom „Ashes of the Dawn“, pochádzajúcej z ich novinky „Reaching Into Infinity“, ktorá vychádza 19. mája prostredníctvom earMUSIC.

Do tretice sa s novým klipom hlásia mathcoristi SIKTH, ten je k songu „Golden Cufflinks“ z ich chystaného albumu „The Future In Whose Eyes“. Ten uzrie svetlo sveta 2. júna vďaka Peaceville Records.

Rakúski neznabohovia BELPHEGOR zverejnili video mapujúce nahrávanie basgitary na ich nový album „Totenritual“, ktorý vyjde 15. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Členovia z kapiel REPULSION, EXHUMED a LIGHTNING SWORDS OF DEATH sa zoskupili v novej kapele nazvanej EXPULSION a 14. júla im u vydavateľstva Relapse Records vyjde debutová nahrávka s názvom „Nightmare Future“, z ktorej zverejnili ochutnávku v podobe skladby „Altar of Slaughter“.