Týždeň štartujeme množstvom videí: ICED EARTH, CELLAR DARLING, TANKARD a ďalší

ICED EARTH, CARACH ANGREN a VALLENFYRE zverejnili nové lyric videá. CELLAR DARLING, RED FANG , TANKARD a SIGNUM REGIS s novými klipmi. DECREPIT BIRTH oznámili detaily o novom albume.

ICED EARTH

Američania ICED EARTH zverejnili nové lyric video k piesni „Great Heathen Army“ z  nového albumu „Incorruptible“, ktorý im vyjde 16. júna prostredníctvom Century Media Records.

Kapela CELLAR DARLING natočila nový videoklip ku skladbe „Black Moon“ z ich debutovej nahrávky „This Is the Sound“, ktorá vyjde 30. júna prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Nemeckí thrash metalisti TANKARD majú nový klip k songu „One Foot in the Grave“, pochádzajúceho z rovnomenného albumu. Ten uzrie svetlo sveta 2. júna vďaka Nuclear Blast Records.

Death/doom metalisti VALLENFYRE zverejnili lyric video k novej skladbe „An Apathetic Grave“, pochádzajúcej z ich novej radovky „Fear Those Who Fear Him“, ktorá vyjde 2. júna u Century Media Records.

Deatheri DECREPIT BIRTH oznámili, že 21. júla vydajú prostredníctvom vydavateľstva Agonia Records nový album s názvom „Axis Mundi“, z ktorého zverejnili ochutnávku v podobe skladby „Epigenic Triplicity“.

Nové lyric video majú aj symfonickí black metalisti CARACH ANGREN a to ku skladbe „Blood Queen“ z ich novej štúdiovky „Dance and Laugh Amongst the Rotten“. Tá sa na pulty predajní dostane 16. júna vďaka vydavateľsvu Season of Mist.

Stoner metalová formácia RED FANG sa prezentuje novým obrazovým materiálom k piesni „Cut It Short“ z ich aktuálnej nahrávky „Only Ghosts“.

Ďalší nový videoklip v krátkom slede majú slovenskí melodici SIGNUM REGIS. Obrazovým materiálom sa rozhodli podporiť pieseň „The Future King“, ktorá pochádza z aktuálnej nahrávky „Decennium Primum“.