ARCH ENEMY vydajú nový album už v septembri. Bratia Cavalerovci pracujú na štvrtej spoločnej štúdiovke

ARCH ENEMY vydajú nový album. CAVALERA CONSPIRACY v štúdiu. ROB ZOMBIE chystá nový živák. STONE SOUR, ROTTEN SOUND a ADRENALINE MOB hlásia nové správy zo svojich táborov.

ARCH ENEMY

Melodic death metalová kapela ARCH ENEMY oznámila, že 8. septembra im prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records vyjde nová štúdiovka s názvom „Will to Power“. „Po mnohých mesiacoch písania a nahrávania v štúdiu sme potešení, že sme dokončili práce na desiatom štúdiovom albume „Will to Power“ a tešíme sa, že sa čoskoro s vami podelíme o novú hudbu. Rovnako sme nadšení, že môžeme oznámiť prvú časť svetového turné. Nemôžeme sa dočkať až zahráme nové a staré skladby pre našich fanúšikov,“ vyjadril sa na stránkach kapely gitarista Michael Amott. My ešte dodáme, že v rámci chystaného turné kapela zavíta 25. septembra do bratislavského Majestic Music Clubu.

Kapela CAVALERA CONSPIRACY vstúpila do štúdia, kde začala nahrávať v poradí štvrtý a zatiaľ nepomenovaný album. Na producentskej stoličke sedí dlhoročný priateľ kapely, Arthur Rizk. Album vyjde na jeseň vďaka Napalm Records. Nižšie nájdete aj krátke video zo štúdia.

ROB ZOMBIE odohral v septembri minulého roka na festivale Riot Fest v Chicagu celý album „Astro-Creep: 2000 – Songs Of Love, Destruction And Other Synthetic Delusions Of The Electric Head“ z roku 1995, ešte z čias kapely WHITE ZOMBIE. Tento koncert bol profesionálne nahratý a aktuálne ho Rob mixuje so svojím dlhoročným spolupracovníkom Chrisom „Zeuss“ Harrisom. Živák by mal vyjsť koncom tohto roka. Viac na Robovom instragrame TU.

Američania STONE SOUR natočili nový videoklip k piesni s názvom „Song #3“. Tú nájdete na ich novom albume „Hydrograd“, ktorý vychádza 30. júna u Roadrunner Records.

Grindcoristi ROTTEN SOUND majú nový klip ku skladbe „Transhmonger“, pochádzajúcej z ich aktuálneho albumu „Abuse to Suffer“.

Formácia ADRENALINE MOB zverejnila lyric video k novej piesni „Chasing Dragons“ z ich chystanej nahrávky „We the People“. Tá vyjde 2. júna prostredníctvom Century Media Records.