Zasnené a hypnotizujúce melódie do Banskej Bystrice prinesú Francúzi LOST IN KIEV

Post rockové akcie sú na Slovensku vcelku raritou a tak je to aj v Banskej Bystrici. V RC Tartaros pre vás pripravili Thunder Art Booking zaujímavý večer, ktorý prinesie zasnené a hypnotizujúce melódie post rockového a post-metalového žánru.

LOST IN KIEV (Fra) – post rock
AUTISM (Lit) – post metal
777 BABALON (Sk) – ambient black metal

Streda 31.5.2017, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 19:00, vstupné: 6 eur

Medzi hlavné ťaháky tohto večera patrí francúzska kapela s netradičným názvom LOST IN KIEV. Každý by si pod týmto názvom predstavil asi ukrajinské zoskupenie, no bol by to omyl. LOST IN KIEV sú v post rocku špičkou žánru a prirovnávajú ich k formácii GOD IS AN ASTRONAUT – silné slová, no príďte sa presvedčiť.

Druhou kapelou bude zoskupenie z druhého konca Európy – z ďalekého a chladného Baltu. AUTISM z Litvy stavajú na kompozícii post metalu ovplyvneného black metalovými prvkami. Ich hudba je inštrumentálna  plný vplyvov z black metalového žánru.

Miestnym supportom bude experimentálne zoskupenie 777 BABALON, ktoré sa pohybuje niekde na pomedzi noisu, ambientu a black metalu. Pre tento večer si pripravili špeciálnu ambientnú show, ktorú isto ocenia hudobní fajnšmekri.

FB Event

Banner ku akcii

Tlačová správa