EDGUY sú na scéne 25 rokov, majú novú pieseň. BLIND GUARDIAN zverejnili live video

EDGUY a MUNICIPAL WASTE zverejnili nové skladby. BLIND GUARDIAN ponúkajú video z live albumu. RAGE A BROKEN HOPE s novými klipmi.

EDGUY

Sammetova družina EDGUY oslavuje v tomto roku 25. výročie. V týchto dňoch zverejnili lyric video k novej skladbe „Ravenblack“. Tá sa bude nachádzať v špeciálnom 2 CD/DVD balíčku „Monuments“, ktorý vyjde 14. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records. Na ňom nájdete nové skladby, výber najlepších piesní za spomínaných 25 rokov, doteraz nepublikované raritky. DVD bude obsahovať záznam koncertu z roku 2004 z turné „Hellfire Club“, spolu s kompletnou kolekciou videoklipov. Limitovaná edícia bude obsahovať aj obsiahlu knihu, kde nájdete materiál mapujúci celú históriu kapely.

Nemecká formácia BLIND GUARDIAN vypustila live video k piesni „Mirror, Mirror“ z chystaného živáku „Live Beyond the Spheres“. Ten bude obsahovať materiál nahraný na rôznych koncertoch zaznamenaný počas ich európskeho turné v roku 2015. Spomínaný živák vychádza 7. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Kapela RAGE natočila nový videoklip k songu „Blackened Karma“ pochádzajúceho z ich novej štúdiovky „Seasons of the Black“, ktorá uzrie svetlo sveta 28. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Crossover/thrash metalová úderka MUNICIPAL WASTE má vonku novú skladbu s názvom „Slime and Punishment“ z ich rovnomennej nahrávky. Tá sa na pulty predajní dostane 23. júna vďaka Nuclear Blast Records.

Death metalisti BROKEN HOPE majú nový klip ku skladbe „The Carrion Eaters“ z ich nového albumu „Mutilated and Assimilated“. Ten vyjde 23. júna u Century Media Records.