Množstvo noviniek a nové videoklipy od IN FLAMES, KREATOR, DYING FETUS a SIGNUM REGIS

IN FLAMES, STONE SOUR, KREATOR, DYING FETUS a SIGNUM REGIS majú nové videoklipy. SEPTICFLESH, MYRKUR a GWAR vydajú nové albumy. SAXON prezradili detaily o novom albume. OBLITERATE zverejnili video z nahrávania bicích.

IN FLAMES

Švédi IN FLAMES sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Save Me“, pochádzajúcej z ich aktuálnej nahrávky „Battles“.

Nemeckí thrash metalisti KREATOR majú pri príležitosti znovuvydania ich prvých štyroch albumov na svojom konte nový videoklip, k legendárnej a dnes už kultovej piesni „Pleasure to Kill“.

Gréci SEPTICFLESH vydajú 1. septembra prostredníctvom Season of Mist/Prosthetic Records nový štúdiový album s názvom „Codex Omega“. Nižšie nájdete artwork a aj ochutnávku v podobe skladby „Dante´s Inferno“.

SEPTICFLESH – Codex Omega

Američania STONE SOUR natočili nový videoklip ku piesni „Mercy“ z ich novej štúdiovky „Hydrograd“, ktorá vyjde 30. júna vďaka Roadrunner Records.

Brutal death metalisti DYING FETUS vypustili do sveta krvavý klip k songu „Die with Integrity“. Spomínaný song nájdete na ich chystanom albume „Wrong One to Fuck With“. Ten uzrie svetlo sveta 23. júna vďaka Relapse Records.

Veteráni SAXON oznámili, že ich nový album ponesie názov „Thunderbolt“. Vyjsť by mal v januári budúceho roka. Na spomínanom albume opäť spoja sily s producentom Andy Sneapom.

Slovenská metalová kapela SIGNUM REGIS dnes vydáva nový videoklip ku skladbe „Unfold the Mystery“ a digitálny maxi singel „Addendum Primum“, na ktorom sa budú nachádzať štyri piesne. Klip si môžete pozrieť hneď pod správičkou. Všetky potrebné informácie nájdete na ich oficiálnom webe www.signum-regis.com.

Projekt MYRKUR ohlasuje na 15. septembra u Relapse Records vydanie nového albumu „Mareridt“. Nižšie nájdete aj trailer.

Formácia GWAR vydá na jeseň prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový album s názvom „The Blood of Gods“.

Košičania OBLITERATE usilovne pracujú na novom albume „Universe Milk-Structures“. V týchto dňoch kapela zverejnila video z nahrávania bicích.