HRAJTE O 1 VOĽNÝ LÍSTOK NA NEVER SAY DIE TOUR 2011 V PRAHE

Agentúra Obscure Promotion nám venovala jeden voľný vstup na akciu Never Say Die Tour 2011, ktorá sa uskutoční 20. októbra v klube KC Vltavská v Prahe. Hlavnou hviezdou Never Say Die Tour 2011 budú Američania SUICIDE SILENCE. Šťastie sa môže usmiať aj na vás, stačí ak správne odpoviete na dve súťažné otázky, ktoré nájdete na po kliknutí na „Čítať ďalej.“
1, Ako sa volá aktuálny nový album SUICIDE SILENCE?
2, Koľko kapiel sa predstaví na Never Say Die Tour 2011 v Prahe?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Never Say Die Tour (NSDT). Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do soboty 15. októbra, do 22. hodiny. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v nedeľu 16. októbra. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.