NOVÝ KLIP WITHIN TEMPTATION, NIGHTWISH CHYSTAJÚ NOVÉ TURNÉ

WITHIN TEMPTATION zverejnili nový videoklip. NIGHTWISH potvrdili prvé termíny pre nadchádzajúce európske turné. Dez Dafara (DEVILDRIVER, COAL CHAMBER) bude hosťovať na novom albume SOULFLY. ANAAL NATHRAKH začali pracovať na novom albume. V zaujímavom videu ďakuje otec Cliffa Burtona za podporu jeho fanúšikov. TRIVIUM pripravujú akustickú verziu jednej skladby. TANK začali pracovať na novom albume. Košičanka Števka Opremčáková vydala svoju prvú knihu.
WITHIN TEMPTATION zverejnili nový videoklip na skladbu Shot In the Dark, ktorá sa nachádza na najnovšom albume kapely The Unforgiving. Oficiálne sa videoklip dostane do obehu až počas budúceho týždňa. Jeho prezretia ponúka server MetalInjection.

Ešte ani nevyšiel nový album Imaginaerum od NIGHTWISH a kapela zverejnila, že od apríla chystá rozsiahle európske turné. Kapela zatiaľ potvrdila 20 koncertov od 10. apríla do 8. mája. Ďalšie termíny však budú pribúdať. Potešujúcou správou pre našich fanúšikov je, že sa NIGHTWISH predstavia aj neďaleko nášho územia. Presnejšie 27. apríla vystúpia vo Viedni, 29. apríla v Budapešti a 30. apríla v T-Mobile Aréne v Prahe.

SOULFLY oznámili, že na novom albume im bude v jednej skladbe hosťovať Dez Dafara (DEVILDRIVER, COAL CHAMBER). Zatiaľ bezmenná novinka SOULFLY vyjde začiatkom budúceho roka prostredníctvom Roadrunner Records.

Fanúšikovia ešte poriadne nevstrebali smrtiaci album Passion od britského dua ANAAL NATHRAKH a hudobníci oznamujú, že už začali pracovať na novom albume. Dave Hunt prezradil, že už skúsili v štúdiu nahrať pár skladieb, ktoré sú zatiaľ štýlovo rôznorodé.

Dnes vám ponúkame aj veľmi zaujímavý klip, v ktorom ďakuje Ray Burton, 86 – ročný otec Cliffa Burtona za podporu svojho syna, aj 25 rokov po jeho smrti. Toto nesmierne zaujímavé video nájdete pod dnešnými novinkami. My ešte pripomenieme, že Cliff Burton opustil tento svet 27. septembra 1986 pri autonehode vo veku 24 rokov. Česť jeho pamiatke.

TRIVIUM sa rozhodli, že čoskoro nahrajú akustickú verziu novej skladby Built To Fall, ktorá sa nachádza na novom albume In Waves.

Legendárna britská power metalová formácia TANK prezradila, že začala pracovať na novom albume, ktorý by sa mal dostať do obehu na jar 2012 prostredníctvom Metal Mind Productions. Podľa tlačovej správy by sa nový album mal niesť v podobnom duchu ako posledný štúdiový War Machine z roku 2010.

V stredu 28. septembra sa prvýkrát dostal na pulty slovenských kníhkupectiev román od Košičanky Števy Opremčákovej s názvom V Írsku prší inak. Ako sa o ňom vyjadrila autorka, kniha prináša silne emocionálny príbeh ženy, ktorá v návale pnutia života ukončila všetko slovenské a v znamení hesla, že zmena je nádej, sa vybrala do Írska zarobiť, ale hlavne nájsť samú seba. Rozpráva o všetkom čo ju stretlo a neminulo na jej životnej púti sebapoznávania – láska k zadanému mužovi, potrat, všemožné druhy citového upírstva a príkoria zo strany zamestnávateľov. – Tlačová správa.