Rock pod Kameňom štartuje už tento týždeň!

Príchuť pravého rockového leta môžete zažiť iba na festivale Rock pod Kameňom. Hudobná nádielka na ďalekom východe Slovenska v rekreačnej oblasti Sninských rybníkov je to, čo si práve tento rok nesmiete nechať ujsť.

Počas troch dní sa môžete tešiť hneď na niekoľko hudobných vrcholov. Od rocku, metalu cez punk. Pre každého je tu niečo. Rock pod Kameňom, ktorý začína v stredu 2. augusta, aj tento rok ponúka množstvo skvelých koncertov ako sú NENA, ARCH ENEMY, AMORPHIS, AXXIS, BLUES PILLS, WANASTOWI VJECY a mnoho ďalších.

Rock pod Kameňom 2017

Prípravy na 15. ročník festivalu Rock pod Kameňom vrcholia. Obľúbený rockový festival  zasadený pod Sninským Kameňom v prostredí rekreačnej oblasti Sninských rybníkov štartuje už v stredu. Hudobné brány celého festivalu sa však otvárajú už v utorok v rámci 700. výročia prvej písomnej zmienky o meste Snina, k oslavám a festivalu sa veľkolepou šou pripojí aj legendárna SUZI QUATRO, PETR KOLÁŘ a KISS MORAVIAN GIRLS.

Tešiť sa môžeme na nezabudnuteľnú atmosféru hudobnej oslavy, na ktorej sa už niekoľko rokov stretávajú priaznivci rocku nie len zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Organizátori sa opäť postarali o to, aby mali návštevníci príjemné zážitky a komfort.

Pre publikum je mnohé v ponuke. Po úvodnom otváracom dni so SUZI QUATRO sa dav môže tešiť na ďalších ťahákov festivalu, akými sú nemecká diva NENA alebo divoká ALISSA WHITE-GLUZ s kapelou ARCH ENEMY, ktorá rozhodne prinesie spanilú jazdu s metalovým nádychom.

Počas celého festivalu vám spríjemnia hudobné zážitky vystupujúce zahraničné ako aj domáce hviezdne chuťovky –  AMORPHIS, AXXIS, BLUES PILLS, WANASTOWI VJECY, PETR KOLÁŘ, ŠKWOR, SLOBODNÁ EURÓPA, ALKEHOL, BACK:N:BLACK, TURBO, HARLEJ, LIMETAL, HORKÝŽE SLÍŽE, BIJOUTERRIER, METROPOLIS, DOGA, RAVENCLAW & KAI HANSEN, KISS MORAVIAN GIRLS a mnoho ďalších!

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal, na predajných miestach v rámci mesta Snina alebo na mieste v čase konania festivalu Rock pod Kameňom. Pokiaľ nechcete na 15. ročníku festivalu Rock pod Kameňom chýbať, nezabudnite si zakúpiť vstupenky čo najskôr! Kapacita areálu je obmedzená z dôvodov zachovania maximálneho komfortu pre všetkých návštevníkov.

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční od 2. do 4. augusta 2017 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

Zdroj: Pavol Dráb, PR manažér festivalu