OBITUARY ZAČALI S PRÍPRAVAMI NOVÉHO ALBUMU

Zabijaci OBITUARY začali s prípravami nového albumu. SIRENIA predstavila nového sólového gitaristu, ktorý nahradil odchádzajúceho Michaela Kruminsa. DARKEST HOUR a CARNIFEX zverejnili videoklipy k novým skladbám. ULVER takisto nezaháľajú a ponúkajú chutný trailer na ich očakávané DVD. ASTRAL DOORS sa stihli pochváli  peknými predajnými číslami svojej novinky. Talianski gore nadšenci MORALE pomenovali nový album.
Americkí zabijaci OBITUARY začali s prípravami nového nástupcu dva roky starého vydania Darkest Day. Do štúdia by chceli vstúpiť začiatkom budúceho roku a zatiaľ nepomenovanú novinku vydať niekedy na jar roku 2012. Kapela takisto sľubuje masívne letné turné po Európe.  V blízkej budúcnosti však majú chalani v pláne dobyť niektoré americké mestá.

Nórska symfonicko-gotická metalová banda SIRENIA predstavila nového sólového gitaristu, ktorým sa stal Jan Erik Soltvedt. Druhý gitarista Morten Veland sa o tomto všetkom vyjadril nasledovne: „Sme veľmi hrdí na to, že môžeme predstaviť nového gitaristu. Jan Erik Soltvedt vstúpil do kapely a zaujal miesto sólového gitaristu. Môžete ho poznať napríklad z festivalu Wacken Open Air. Týmto ho chceme privítať na palube a následne vyraziť na turné. Ako prvé je na rade Južná Amerika, takže by som chcel poprosiť fanúšikov, aby ho poriadne privítali.“

Američania DARKEST HOUR zverejnili nový videoklip ku skladbe Your Everyday Disaster. Dodajme, že skladba pochádza z ešte stále aktuálneho albumu The Human Romance, ktorý vyšiel vo februári tohto roku.

Ako sme včera informovali, tak už onedlho uzrie svetlo sveta prvý dvd nosič ULVER s názvom Live In Concert: The Norwegian National Opera. Tentoraz prinášame trailer na spomínanú novinku z dielne tohto veľmi zaujímavého zoskupenia.

Aby tých videí nebolo na dnes málo, tak sa novým klipom prezentujú aj CARNIFEX, známi to deathcoristi z USA. Jedná sa o titulnú skladbu z ich nového albumu Until I Feel Nothing.

Švédski heavy metalisti ASTRAL DOORS zverejnili pre svojich fanúšikov zaujímavé informácie o počínaní si ich nového albumu Jerusalem. „Vieme, že je to skoro, ale s potešením oznamujeme, že je album v tejto chvíli v Top 30 v kategórií Ginza.se (Top 4 v rebríčku Hard Rock). Ginza je samozrejme najväčší internetový obchod pre hudbu v Škandinávií. Album si takisto dobre vedie na Amazon.de, kde je album v Top 40.“ My z Valhalla.sk samozrejme gratulujeme kapele k pekelne vysokým číslam!

Talianská gore-grindova grupa s názvom MORALE zverejnila názov nového album a samozrejme sa jedná o veľmi „lahodiaci“ názov. Viac detailov ohľadom chystanej novinky Sonata Of The Infected Vagina sa však dozvieme čoskoro.

Ulver – The Norwegian National Opera (DVD / Blu-ray trailer) from Kscope on Vimeo.

Odporúčané články