NAPALM DEATH FINIŠUJÚ S NOVÝM ALBUMOM

NAPALM DEATH zverejnili informácie o pripravovanom albume. BATTLELORE si dávajú pauzu od hudby. TRIVIUM zverejnili akustickú verziu skladby z posledného albumu.
Legendárna formácia NAPALM DEATH práve finišuje s prácami na štrnástom štúdiovom albume a členovia sa rozhodli zverejniť pár informácií o novinke. Album bude niesť názov Utilitarian a na európskych predajných pultoch sa objaví 27. februára 2012 prostredníctvom Century Media Records. Kapela zverejnila aj artwork k albumu, ktorý vám ponúkame v náhľade naľavo. Verím, že sa čoskoro dozvieme aj tracklist nového albumu a že snáď sa dočkáme aj nejakých ochutnávok v podobe zverejnenia skladieb z nového albumu.

Fínska kapela s BATTLELORE oznámila, že si dáva pauzu od koncertovania a aj od tvorenia nových materiálov. Kapela však oznámila, že za touto pauzou netreba hľadať nič dramatické a že neznamená koniec kapely, členovia sa proste dohodli na oddychu. Na ako dlho si dajú pauzu neupresnili. Ich posledný koncert sa uskutočnil ešte 21. októbra v Nemecku, no kapela sa rozhodla odohrať ešte jeden koncert v rodnom Fínsku ako vyjadrenie vďaky fanúšikom.

Americká formácia TRIVIUM vydala svoj posledný album In Waves v auguste a za prvý týždeň v Štátoch predala 22 000 kusov tejto novinky. Dnes zverejnili akustickú verziu jednej zo skladieb z nového albumu. Ide o skladbu Built To Fall a vypočuť si ju môžete v odkaze o pár riadkov nižšie.

Trivium – Built to Fall (Acoustic) by Roadrunner Records