MOONSPELL zverejnil artwork chystaného albumu, LEPROUS a ENSIFERUM s novými klipmi

MOONSPELL zverejnili artwork nového albumu. LEPROUS, ENSIFERUM a THY ART IS MURDER s novými klipmi. SAMAEL zas novú skladbu. ALTER BRIDGE ponúkajú ukážku z nového živáku. ABORTION majú vonku dve nové skladby.

MOONSPELL

Portugalská formácia MOONSPELL vydá 3. novembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový album „1755“. Kapela okolo lídra Fernanda Ribeira v týchto dňoch zverejnila artwork nového albumu, ktorého autorom je João Diogo.

MOONSPELL – 1755

Prog metalisti LEPROUS majú nový videoklip ku piesni „Illuminate“ z ich novej štúdiovky „Malina“, ktorá vyjde 25. augusta u InsideOut Music.

Formácia ENSIFERUM sa prezentuje novým klipom ku skladbe „Way of the Warrior“, pochádzajúcej z ich chystaného albumu „Two Paths“. Ten uzrie svetlo sveta 15. septembra vďaka Metal Blade Records.

Deathcoristi THY ART IS MURDER natočili nový videoklip k songu „Puppet Master“ z ich čerstvej štúdiovky „Dear Desolation“.

Švajčiari SAMAEL zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Red Planet“ z ich chystanej nahrávky „Hegemony“, ktorá sa na pulty predajní dostane 13. októbra prostredníctvom Napalm Records.

Američania ALTER BRIDGE vypustili ukážku z ich nového živáku „Live at the O2 Arena + Rarities“ v podobe skladby „Metalingus“. Spomínaný živák vyjde 8. septembra prostredníctvom Napalm Records.

Domáci grinderi ABORTION majú vonku dve nové skladby „Ja nie som ty“ a „Klameš“. Obe pochádzajú z ich novej dosky „All You Need Is Hate“. O vydanie sa postará Slovak Metal Army, avšak presný dátum vydania ešte nie je známy.