SÚŤAŽ O 1 VOĽNÝ VSTUP NA DECAPITATED A SPOL. V B. BYSTRICI

Spoločne s agentúrou EPL sme pre vás prichystali bleskovú súťaž o jeden voľný vstup na banskobystrický koncert kapiel DECAPITATED, ABORTED, FLESHGOD APOCALPYSE, CYANIDE SERENITY a ARCHSPIRE. Táto zničujúca zostava sa predviedie v piatok 2. decembra v Tirishi od 18. hodiny a jeden z vás si ju bude môcť vychutnať zadarmo. Stačí ak správne odpovie na tri jednoduché otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1, V ktorom roku sa stala tragická nehoda, kedy prišiel o život Voggov brat bubeník Vittek ?
2, Koľko štúdiových albumov majú na konte Belgičania ABORTED?
3, Ku ktorej skladbe z nového albumu Agony natočili Taliani FLESHGOD APOCALYPSE videoklip?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Decapitated. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do stredy 30. novembra, do 12. hodiny. Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.