ARCH ENEMY nahrali nový klip. MASTODON chystajú po pol roku ďalší album!

Na úvod týždňa nás kapely ARCH ENEMY, MASTODON a GHOST zásobujú novými klipmi. BELPHEGOR zverejnili novú skladbu. Slováci WITHIN SILENCE sa hlásia s ďalším albumom.

ARCH ENEMY

Melodic death metalová formácia ARCH ENEMY sa prezentuje novým obrazovým materiálom ku skladbe „The Eagle Flies Alone“, pochádzajúcej z ich novej štúdiovky „Will to Power“. Tá uzrie svetlo sveta 8. septembra prostredníctvom Century Media Records.

Kapela MASTODON má vonku nový videoklip k piesni „Steambreather“ z aktuálneho albumu „Emperor of Sand“. Okrem toho ohlásili títo maníci ďalší album, konkrétne už 22: septembra vyjde albumová novinka nazvaná „Cold Dark Place“. To znamená, že MASTODON v priebehu šiestich mesiacov vydajú dva albumy. Gitarista Brent Hinds síce avizoval začiatkom roka 2017, že tento album bude jeho sólovkou, ale vyzerá to tak, že nakoniec vyjde pod hlavičkou MASTODON. Pod klipom a správou nájdete aj jeho artwork.

MASTODON – Cold Dark Place

Okultní rockeri GHOST majú nový klip ku skladbe „He Is“ zo stále aktuálnej dosky „Meliora“. Videoklip režíroval Zev Deans.

Rakúska formácia BELPHEGOR zverejnila lyric video k novému songu „Apophis – Black Dragon“ z ich chystanej radovky „Totenritual“, ktorá vyjde 15. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Slováci WITHIN SILENCE vydajú už 27. októbra nový štúdiový album „Return from the Shadows“ znova prostredníctvom zahraničného vydavateľstva Ulterium Records, ktoré im vydalo už debutový materiál „Gallery of Life“. Novinka je pokračovaním spomínaného debutového albumu. Opäť sa môžete tešiť na pôsobivé melódie spoločne s heavy riffmi, symfonickými aranžmánmi a epickými časťami. O mix a mastering sa postaral Roland Grapow, artwork si vzal na starosti Jan Yrlund (DELAIN, APOCALYPTICA, KORPIKLAANI).

WITHIN SILENCE – Return from the Shadows