MORBÍDNY ANJEL ROZPRESTRIE KRÍDLA NAD SLOVENSKOM

MORBID ANGEL
NECROPHOBIC
BENIGHTED
NERVECELL

Utorok 6. decembra 2011, Bratislava – Majestic Music Club
Štart: 19:00

Dve desaťročia museli slovenskí fanúšikovia čakať na koncert jednej z najoriginálnejších metalových kapiel všetkých čias. Floridskí architekti kovu smrti konečne zavítajú pod Tatry, v decembri predvedú svoje temné umenie v dobre známom bratislavskom klube MMC.
Každý pozná albumy ako Altars Of Madness, Blessed Are The Sick, Covenant” alebo Domination. Základné kamene žánru, míľniky death metalu z konca osemdesiatych a prvej polovice deväťdesiatych rokov. O tom, že skladby z týchto kacírskych diel neboli iba výstrelkom vtedajšej doby, ale skvelým spôsobom fungujú aj dnes, sa môže presvedčiť každý, kto uvidí Morbid Angel v plnej koncertnej paráde.

Charizmatický frontman David Vincent je už niekoľko rokov opätovne pevnou súčasťou kapely a hoci ju najnovším albumom “Illud Divinum Insanus” zaviedol na tak trochu zradnú močaristú pôdu zvláštnych experimentov, naživo neponechávajú páni okolo štýlotvorného gitaristu Treya Azagthotha absolútne nič na náhodu. Aj v Bratislave nás určite omráčia silou osvedčených zárezov ako Immortal Rites, Rapture, Where The Slime Live či nesmrteľnou hymnou God Of Emptiness.

Predkapely taktiež nenechajú chladným žiadneho skutočného znalca extrémnej gitarovej hudby. Brutálny francúzsky nálet Benighted, osvedčená chuťovka z Emirátov s názvom Nervecell či legendárni švédski satanáši Necrophobic. Už len kvôli koncertnému prevedeniu ich hitovky “For Those Who Stayed Satanic” sa oplatí merať cestu do bratislavského MMC. Je sa na čo tešiť!

Najlacnejšie vstupenky na tento koncert stoja 22,00 Euro a dostanete ich priamo v MMC Caffé alebo v predajnej sieti Eventim.sk navýšené o poplatky.

Súvisiace linky:
www.morbidangel.com
www.necrophobic.net
www.myspace.com/brutalbenighted
www.nervecell.net
www.eventim.sk
www.majestic.sk

Tlačová správa