Transylvánski bojovníci SYN ZE SASE TRI predstavia v Poprade svoju výpravnú šou

Do popradského klubu Rock Fabric prvýkrát zavítajú transylvánski bojovníci SYN ZE SASE TRI. Spoločnosť im budú robiť krajania MALPRAXIS a dve slovenské skupiny.

SYN ZE SASE TRI (Rom) – transylvanian black/death metal
ABSTRACT (Sk) – instrumental metal
MALPRAXIS (Rom) – brutal death metal
SURGERY (Sk) – death metal

Sobota 23.9.2017, Poprad – Rock Fabric
Štart: 20:00, vstupné: 6 eur

SYN ZE SASE TRI sa predstavia na Slovensku v rámci turné „The Elder God Tour 2017“, na ktorom predstavujú svoj nový, v poradí už štvrtý album „Zăul Moș“ . Kapela pôsobí na scéne už 10 rokov a za túto dobu si stihla vybudovať slušné renomé nielen doma v Rumunsku ale aj v okolitých krajinách. Môžete sa tešiť na skvelú šou plnú atmosféry, kulís, brnenia a výpravných ság.

Ako druhí v poradí sa prestavia slovenskí inštrumentalisti ABSTRACT. Kapela, ktorá sa radí už medzi legendárne spolky na domácej scéne príde do Popradu tentoraz odprezentovať svoje zatiaľ posledné a najnovšie CD „Remembrance“, ktoré bolo vydané 20 júla. Toto Cd je pripomienkou na ich demáčové obdobie ešte z 90. rokov a tak odznejú aj skladby staršieho dáta . Samozrejme v programe nebudú chýbať ani ich známe veci zo súčasnosti.

Ako ďalší sa prestavia rumunskí brutal death metalisti MALPRAXIS. Kapela pochádzajúca z mesta Cluj Napoca pôsobí na scéne od roku 2009 a na svojom konte má jedno EP a jeden dlhohrajúci album „Gutted in Gluttony“. Surová energia a prepracovaná technika je poznávacím znamením tejto kapely. Bude to poriadny náter! Ako sami vravia: „We are what we are listening to, we are death metal heads – because death metal is more than music, death metal is a lifestyle.“

Celý koncert otvoria domáci drtiči SURGERY, ktorí si pomaly budujú na slovenskej scéne výborne meno. Na svojom konte majú zatiaľ debutový album „Descent“. V tomto roku by sme sa mali dočkať aj novinkobého albumu, takže počas popradského koncertu istotne odznejú aj nejaké nové skladby.

FB Event

Plagát k popradskému koncertu

Tlačová správa