NOVÉ KLIPY PRIMAL FEAR A KORN, LAMB OF GOD S NOVOU SKLADBOU

PRIMAL FEAR a KORN ponúkajú nové videoklipy. LAMB OF GOD ochutnávku z pripravovaného albumu. NILE začali pracovať na novom albume. BIOHAZARD zverejnili video z natáčania nového albumu. Nóri BLOOD RED THRONE majú nového basáka. Švajčiari CATARACT si dajú v roku 2012 pauzu.
Nemecká power metalová kapela PRIMAL FEAR má úplne nový videoklip. Ten bol natočený k aktuálnemu singlu Bad Guys Wear Black, ktorý pochádza z ich pripravovaného albumu Unbreakable. Ten sa na pulty predajní dostane 20. januára roku 2012 prostredníctvom Frontiers Records.

Včera sme vám priniesli novinku ohľadom zverejneného artworku Američanov LAMB OF GOD. Dnes vám rovno prinášame novú ochutnávku, ktorou je skladba Ghost Walking a tá sa bude nachádzať na veľmi očakávanom albume Resolution. Jeho vydanie je naplánované už 24. januára budúceho roku pod záštitou Roadrunner Records.

Nový, avšak „živý“ klip majú takisto americkí KORN. Video zachytávajúce skladbu Narcissictic Cannibal bolo sfilmované na koncerte kapely v New York City, a to 4. novembra. Dodajme, že v týchto dňoch vychádza nový album The Path Of Totality, kde kapela experimentovala s rôznymi interpretmi z oblasti elektroniky a dubstepu.

Karl Sanders z death metalovej ikony NILE prezradil, že kapela začala pracovať na nasledovníkovi veľmi ceneného predchodcu Those Whom The Gods Detest. V tomto momente sú skompletizované bicie, ktoré majú byť samozrejme kompozične i technicky veľmi náročné. Viac noviniek snáď prinesie kapela už čoskoro.

Hardcoristi BIOHAZARD dávajú svetu možnosť nakuknúť do štúdia pri prácach na ich novinke Reborn In Defiance, ktorá vyjde prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast, a to 20. januára 2012. Video zachytávajúce nahrávanie si môžete vychutnať pod dnešnými novinkami.

Nórska úderka BLOOD RED THRONE informuje o prijatí nového basgitaristu do svojich radov: „V BLOOD RED THRONE máme nového basgitaristu! Sme veľmi šťastní, že vám môžeme predstaviť mladého a talentovaného Ole Bent Madsena v radoch našej kapely.

Švajčiari CATARACT sa chystajú na poriadne dlhú dovolenku, ktorá bude trvať prakticky celý rok 2012. Dôvodom je vraj hlavne dlho plánovaný výlet speváka Fediho, ktorý sa rozhodol ešte viac spoznať okolitý svet. Cez spomínané voľno však dôjde aj na realizáciu nových nápadov, avšak s novým albumom treba počítať najskôr až na rok 2013. Dodajme ešte, že posledný koncert pred plánovanou prestávkou stihne kapela odohrať v legendárnom klube Abart už v decembri tohto roka.