Albumová novinka MINISTRY začiatkom roka 2018, správy hlásia aj ANNIHILATOR, EXHUMED alebo CONVERGE

MINISTRY dokončili nahrávanie nového albumu. EXHUMED A WITHIN SILENCE nahrali nové videoklipy. Novinky hlásia aj ANNIHILATOR, CONVERGE či ACT OF DEFIANCE.

MINSITRY

Industrial metaloví MINISTRY podpísali celosvetovú zmluvu s Nuclear Blast Records a zároveň dokončili nahrávanie nového albumu „AmeriKKKant“. Ten by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. Na nahrávke budú figurovať štyria hostia a to DJ Swamp (Beck), Burton C. Bell (FEAR FACTORY), Arabian Prince (N.W.A.) a Lord of the Cello.

Thrash metalová formácia ANNIHILATOR zverejnila trailer na ich nový album „For the Demented“. Ten oficiálne vychádza 3. novembra u Neverland Music/Silver Lining Music.

Death/grinderi EXHUMED majú nový klip ku skladbe „Night Work“ pochádzajúcej z ich chystanej nahrávky „Death Revenge“, ktorú 13. októbra vyvrhne na svetlo sveta vydavateľstvo Relapse Records.

Kapela CONVERGE vydá 3. novembra u Epitaph Records nový štúdiový album „The Dusk In Us“, z ktorého zverejnili aj ochutnávku v podobe skladby „Reptilian“.

Odpadlíci z MEGADETH, teraz zoskupení vo formácii ACT OF DEFIANCE zverejnili novú skladbu s názvom „The Talisman“ z ich čerstvej novinky „Old Scars, New Wounds“, ktorá vychádza práve dnes (29.9.) u Metal Blade Records.

Slováci WITHIN SILENCE natočili nový videoklip ku piesni „Heroes Must Return“ z ich chystaného albumu „Return from the Shadow“, ktorý sa na pulty predajní dostane 27. októbra prostredníctvom Ulterium Records.