Švajčiari ZATOKREV koncertovali s viacerými známymi menami, teraz prídu do Trnavy

BURN_Booking vám prináša koncert švajčiarskej kapely ZATOKREV, ktorá vyráža na svoje turné Eastern European Tour a jednu zo svojich zastávok urobí práve na Slovensku, 19.10. v Trnave.

ZATOKREV (Sui) – doom/sludge/psychedelic metal
OHEN (Sk – Trnava) – blackened symphonic metal
NAGY&BENI (Sk – Trnava) – pre-symphonic post-punk/krautgaze

Štvrtok 19.10.2017, Trnava – Art Klub
Štart: 20:00, vstupné: 5 eur

Skupina ZATOKREV bola založená v apríli roku 2002 v Bazijeli. Aj napriek tomu, že ich prvý album bol nahratý v skúšobni kapela dostala viaceré ponuky a napokon bol album vydaný pod Codebreaker, Eararche and Division Records a mal dobré ohlasy po celej Európe aj USA. Nasledujúci album „Bury the Ashes“ (2007) vydali Fíni Firebox Records. No a napokon tretiu nahrávku „The Bat, The Wheel and the Long Road to Nowhere“ (2012) a štvrtý album „Silk Spiders Underwater“ (2015) už vydalo britské kultové vydavateľstvo Candlelight Records.

Kapela koncertovala s viacerými známymi menami po celej Európe. Hudba ZATOKREV je zmesou sludge/doom a psychedelického rocku často aj s prvkami death/black metalu. Svoj jedinečný štýl vám príde predviesť už vo štvrtok 19.10. do trnavského Artklubu spolu s domácou metalovou kapelou OHEN (blackened symphonic metal) a takisto domácim alternatívnym zoskupením NAGY&BENI (pre-symphonic post-punk/krautgaze)

Program:
20:00 NAGY&BENI
21:00 OHEN
22:00 ZATOKREV

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa