METALLICA promuje ďalšiu raritku, ARCH ENEMY nahrali nový klip

METALLICA ponúka ďalšiu raritku. ARCH ENEMY s novým klipom. CANNIBAL CORPSE a TRIVIUM  zverejnili nové skladby. ARKONA chystá ďalší album. PROPHETS OF RAGE nahrali videoklip. RAVENCLAW zverejnili zábery z natáčania klipu. Česká kapela ONA sa prezentuje debutovým albumom.

METALLICA

METALLICA aj naďalej promuje chystaný deluxe box-set albumu „Master of Puppets“, keď tentokrát zverejnila v garáži nahratú demo nahrávku titulnej skladby z júna 1985. Spomínané znovuvydanie legendárnej dosky príde 10. novembra cez vlastný label kapely, Blackened Recordings.

Melodic death metalová formácia ARCH ENEMY natočila nový videoklip k piesni „The Race“ z aktuálnej dosky „Will to Power“.

Death metalisti CANNIBAL CORPSE zverejnili titulnú skladbu z ich novej radovky „Red Before Black“, ktorá vyjde 3. novembra u Metal Blade Records.

Kapela TRIVIUM vypustila vonku novú skladbu „Betrayer“ z albumu „The Sin and the Sentence“, ktorý vychádza 20. októbra prostredníctvom Roadrunner Records.

Pagan/folk metalisti ARKONA vydajú 19. januára u Napalm Records nový štúdiový album s názvom „Khram“. Novinka, ktorej artwork nájdete nižšie, bude obsahovať 9 skladieb.

ARKONA – Khram

Rap metalová formácia PROPHETS OF RAGE má nový videoklip k songu „Strength in Numbers“ z ich debutovej dosky „Prophets of Rage“.

Košičania RAVENCLAW ponúkajú zaujímavé zábery z natáčania ich aktuálneho videoklipu „Think“. Ako materiál vznikal a koľko zábavy si pri tom kapela užije, nájdete v priloženom videu.

Hardcore/metalová kapela ONA představuje své první album „The Calling“. Devět písní pojednává o objevování sebe sama, boji s vnitřními démony, ale i nalezení naděje, motivace a dalších tématech. Ukázky z alba najdete ZDE. – Tlačová správa