Slovensko-česká heavy metalová párty v Bratislave: SIGNUM REGIS, SEBASTIEN a CASTAWAY

Počas prvej novembrovej soboty si prídu na svoje milovníci melodického metalu. Randal privíta trojitú slovensko-českú metalovú nálož plus jednu špeciálnu, „welcome drink“ bandu (RAGE tribute).

Heavy Metal Night Vol. 1

SIGNUM REGIS (Sk)
SEBASTIEN (Cze)
CASTAWAY (Sk)
XIII GHOSTS (Sk)

Sobota 4.11.2017, Bratislava – Randal Club

Heavy Metal Night vol. 1 predstaví v sobotu 4. novembra v bratislavskom klube Randal dvojicu slovenských a jednu českú formáciu. Tešte sa na skupiny SIGNUM REGIS, CASTAWAY a SEBASTIEN. O privítanie hostí, takzvaný „welcome drink“ sa postará RAGE tribute band nazvaná XIII GHOSTS.

SIGNUM REGIS – jedna z najúspešnejších slovenských metalových kapiel sa po desiatkach vystúpení v západnej Európe konečne predstaví ako headliner aj doma. Aktuálny album „Decennium Primum“ zbiera jedno kladné hodnotenie za druhým, pričom naživo neostáva kapela svojej povesti prvotriedneho exportného power metalu nič dlžná.

SEBASTIEN – jediná kapela z Čiech a Slovenska, ktorá to (mimo súťaže Wacken Metal Battle) dotiahla až na pódiá Wackenu. Frontmanom skupiny je spevák a multiinštrumentalistu George Rain (KREYSON, CITRON) a spolupracovali s ňou už také osobnosti ako Tony Martin, Fabio Lione, Doogie White, Zak Stevens alebo Roland Grapow.

CASTAWAY – bratislavskí už veteráni spájajúci melodický metal s klasickým či progresívnym rockom sa vracajú v obnovenej zostave, aby predstavili aj nové skladby z pripravovaného tretieho albumu. Nový basák, nový materiál, starý (nielen) entuziazmus.

FB Event

Plagát k Heavy Metal Night

Tlačová správa