BEHEMOTH začali pracovať na novom albume! Novinky hlásia aj ELUVEITIE, CAVALERA CONSPIRACY a ďalší

BEHEMOTH sa pomaly chystajú do štúdia. ELUVEITIE, CAVALERA CONSPIRACY a ANNIHILATOR zverejnili nové skladby. TRIVIUM , KREYSON a CATTLE DECAPITATION s novými klipmi. ORPHANED LAND a AUTOPSY vydajú nové albumy.

BEHEMOTH

Poľskí death/black metalisti BEHEMOTH sú hotoví so skúšaním nového materiálu a ešte koncom tohto roka plánujú vstúpiť do štúdia, aby začali nahrávať nástupcu zatiaľ posledného albumu „The Satanist“ z roku 2014. Na TOMTO ODKAZE nájdete aj krátku ochutnávku novej muziky priamo zo skúšobne.

Folk metalisti ELUVEITIE zverejnili nový singel s názvom „Rebirth“, podporeným aj videoklipom. Spomínaný singel slúži ako ukážka z novej štúdiovky, ktorá by mala vyjsť v roku 2018.

Kapela CAVALERA CONSPIRACY vypustila do sveta novú pieseň „Spectral War“, pochádzajúcu z ich štúdiovej novinky „Psychosis“. Tá uzrie svetlo sveta 17. novembra u Napalm Records.

Thrash metalová formácia ANNIHILATOR má vonku lyric video k novej skladbe „One to Kill“ z chystaného albumu „For the Demented“. Ten oficiálne vychádza 3. novembra u Neverland Music/Silver Lining Music.

Američania TRIVIUM majú nový klip ku skladbe „Thrown into the Fire“ z nedávno vydanej radovky „The Sin and the Sentence“.

Izraelčania OPRHANED LAND oznámili, že 26. januára im u vydavateľstva Century Media Records vyjde nový album „Unsung Prophets & Dead Messiahs“. Na albume hosťujú Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN), Tomas Lindberg (AT THE GATES) a gitarový virtuóz Steve Hackett. Nižšie nájdete aj artwork.

ORPHANED LAND – Unsung Prophets & Dead Messiahs

Současný KREYSON, v jehož řadách vedle zakladatele kapely Ládi Křížka najdeme hráče, kteří působili či působí v takových kapelách jako HELLOWEEN, RAGE, či CITRON, představuje „živý“ videoklip k písni „Fade Out“. Klip vznikl na hlavním pódiu největšího festivalu v České republice – MASTERS OF ROCK letos v červenci, během historicky prvního vystoupení nové sestavy této legendy tuzemského metalu a má obrovskou energii a sílu. Poprvé se v jedné kapele v naší zemi setkávají hvězdy české i zahraniční metalové scény! Výsledek si můžete nyní vychutnat… Fanoušci si již teď mohou udělat představu, co je čeká na turné, které KREYSON ohlašuje na přelom listopadu a prosince. Staré i nové skladby ožijí v sedmi českých a moravských městech, předkapelou bude havířovský BASTARD.  – Tlačová správa

Death metaloví veteráni AUTOPSY vydajú 15. decembra prostredníctvom Peaceville Records mini-album s názvom „Puncturing the Grotesque“, z ktorého uverejnili aj ochutnávku v podobe titulnej skladby.

Formácia CATTLE DECAPITATION sa prezentuje novým live videoklipom k songu „The Prophets of Loss“ z ich stále aktuálnej radovky „The Anthropocene Extinction“.