Sviatok pre všetkých thrasherov: TESTAMENT, ANNIHILATOR a DEATH ANGEL prídu rozsekať Košice

V Košiciach sa uskutoční koncert troch legiend thrash metalu! Spojenie, pri ktorom každému fanúšikovi tohto žánru začne poriadne biť srdce. Koncert, pri ktorom neviete ani povedať, kto je vlastne hlavná hviezda.

TESTAMENT (Usa) – thrash metal
ANNIHILATOR (Can) – speed/thrash metal
DEATH ANGEL (Usa) – thrash metal

Štvrtok 16.11.2017, Košice – Collosseum
Štart: 18:00, vstupné: od 34 €

DEATH ANGEL patria k stáliciam Bay Area thrash metalu, ktorí to ťahajú už od roku 1982. Minulý rok vydali album „The Evil Divide“, ktorý nakopáva zadok a dokazuje, že títo thrasheri nepatria do starého železa, priam naopak, vedia stále spraviť šou, ktorá vyráža dych! N

Najsilnejšie meno kanadského thrash metalu – ANNIHILATOR patrí k najenergickejším koncertným kapelám, každá jedna šo je jazda od podlahy a neuveriteľná kanonáda riffov.

TESTAMENT je pojem sám o sebe a jedno z najsilnejších mien thrash metalu. Zrodili sa v Bay Area v roku 1986 a ťahajú to stále, kde nepoľavili ani na sekundu. Posledný album „Brotherhood of the Snake“ patril k najlepším albumom minulého roka a dokazuje, že TESTAMENT sú v mimoriadnej kondícii, čo nám predvedú už čoskoro v Košiciach.

Ak máš rád riffový maratón, thrashové nespútané tempá a poriadny koncertný buldozér, dôjdi  16. novembra do Košíc, do Collossea na túto jedinečnú akciu!

Ak máš bližšie Brno, tak túto zostavu uvidíš 19. novembra v Sono!

Vstupenky si môžete vopred rezervovať v klube, zakúpiť cez Ticketportal.sk/Obscure.cz alebo ich hľadajte pred koncertom na mieste konania.

FB Event

Plagát ku koncertu

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák – šéfredaktor/Hlukoskop.sk