ARCH ENEMY chystajú špeciálny darček pre fanúšikov, BEHEMOTH vydajú DVD

ARCH ENEMY vydajú vinylový box. BEHEMOTH chystajú nový živák. PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS prerobili Lemmyho skladbu z čias HAWKIND. TRIBULATION zverejnili nový singel.

ARCH ENEMY

ARCH ENEMY vydajú špeciálny vinylový box set s desiatimi albumami v rozpätí rokov 1996 až 2017. Pre fanúšikov pripravili aj bonusy. Zbierka coverov a bonusových skladieb a taktiež 36-stránkový booklet. Vinyly sa dostanú do obchodov vo viacerých farebných prevedeniach u rôznych distribútorov.

Poľskí rúhači BEHEMOTH vydajú na jar 2018 nové a zatiaľ nepomenované DVD. To už malo pôvodne uzrieť svetlo sveta tento rok, no kvôli technickým problémom sa vydanie oddialilo. Ešte dodáme, že kapela už aj pracuje na novom albume s producentom Danielom Bergstrandom.

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS nahral na novo pieseň „Silver Machine“ z Lemmyho bývalej kapely HAWKIND. Tento song Phil Campbell so svojou rodinou podporil aj videoklipom.

Švédi TRIBULATION majú vonku nový singel „Lady Death“ podporený aj videoklipom z ich chystanej radovky „Down Below“, ktorá vyjde 26. januára u Century Media Records.