SABATON ZVEREJNILI ĎALŠIE ZÁBERY Z NAHRÁVANIA NOVÉHO ALBUMU

SABATON zverejnili ďalšie zábery zo štúdia. PARADISE LOST točili nový klip. Gene Hoglan (FEAR FACTORY) vypomôže na pár koncertoch kapele ANTHRAX. Steve Vai dostal Les Paul Award. GENERAL SURGERY vydajú kompiláciu. SLOBODNÁ EURÓPA má po 10. rokoch nový singel. DIABULUS IN MUSICA vydajú nový album. Umrel basák kapely WYKKED WYTCH. Na záver vám dnes ponúkneme video 8 ročnej Zoe, ktorá na gitare excelentne zahrala gitare pieseň od STRATOVARIUS.
SABATON zverejnili ďalšie zábery z nahrávania ich nového albumu Carolus Rex, ktorý by sa mal dostať medzi fanúšikov niekedy koncom mája prostredníctvom Nuclear Blastu. Zábery z nahrávania nájdete pod dnešnými novinkami.

PARADISE LOST počas uplynulého víkendu natáčali nový videoklip k jednej skladbe z chystanej novinky Tragic Idol. My ešte dodáme, že nový album môžeme očakávať 24. apríla.

Gene Hoglan (FEAR FACTORY), ktorý momentálne hosťuje aj v kapele TESTAMENT bol oslovený, aby vypomohol aj kapele ANTHRAX, ktorá je na turné s DEATH ANGELOM. Dôvodom jeho vypomáhania týmto legendám je to, že bubeník Charlie Benante si vzal krátke voľno, aby sa postaral o nevyliečiteľne chorú mamu. Gene Hoglan samozrejme túto ponuku prijal so cťou.

Gitarista, skladateľ a producent Steve Vai dostal prestížnu cenu Les Paul Award na 27. odovzdávaní cien Technical Excellence & Creativity Awards v Anaheime.

Gore grindové legendy GENERAL SURGERY predĺžili zmluvu s vydavateľstvom Relapse Records, ktoré im koncom marca vydá výberovú kompiláciu A Collection of Depravation. Kompiláciu bude obsahovať 29 skladieb.

Legendárna slovenská kapela SLOBODNÁ EURÓPA má po 10. rokoch nový singel nazvaný Kríza. Skladba sa má objaviť na pripravovanom novom albume, ktorý by mal vyjsť v máji alebo júni. Singel Kríza nájdete pod dnešnými novinkami.

Španieli DIABULUS IN MUSICA vydajú 5. marca nový album nazvaný The Wanderer, ktorý sa na pulty obchodov dostane vďaka vydavateľstvu Napalm Records.Na novinke sa bude nachádzať 12 skladieb.

Basák skupiny WYKKED WYTCH Jeremy Deacon zomrel vo veku 33 rokov na lymfóm, čo je rakovina lymfocitov, teda druh bunky, ktorá je súčasťou imunitného systému. Pre kapely WYKKED WYTCH je to už druhá krutá strata. Pred pár rokmi stratili bubeníka Timura, ktorý spáchal samovraždu. Česť pamiatke Jeremyho Deacona.

Nedávno sme vám ponúkli prvé hc video 8 ročnej Juliet. Tentokrát pod dnešnými novinkami nájdete video tiež 8 ročného dievčaťa. Ide o Zoe Thompson z Veľkej Británie, ktorá excelentne hrá na gitare skladbu Stratosphere od fínskej kapely STRATOVARIUS. Ozaj je úžasná.