Nové klipy od MACHINE HEAD a BENIGHTED, na jar vyjde ďalšia štúdiovka KAMELOT

MACHINE HEAD majú nový videoklip. KAMELOT vydajú nový album. NECROPHOBIC zverejnili novú skladbu. BENIGHTED, BETWEEN THE BURIED AND ME a EKTOMORF s novými klipmi.

MACHINE HEAD

Američania MACHINE HEAD sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe s názvom „Kaleidoscope“ z ich nového albumu „Catharsis“. Ten oficiálne vychádza 26. januára u Nuclear Blast Records. O réžiu videoklipu sa postaral ich dlhoročný spolupracovník v oblasti klipov, Mike Sloat.

Formácia KAMELOT vydá na jar prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový album s názvom „The Shadow Theory“. Album sa nahrával vo Wolfsburgu s producentom Saschom Paethom.

Death/grindoví mäsiari BENIGHTED natočili nový obrazový materiál ku skladbe „Leatherface“ zo stále aktuálnej radovky „Necrobreed“.

Švédski death metalisti NECROPHOBIC zverejnili titulnú skladbu z nového albumu „Mark of the Necrogram“, ktorý vyjde 23. februára prostredníctvom Century Media Records.

Kapela BETWEEN THE BURIED AND ME má nový videoklip k piesni „Condemned to the Gallows“, pochádzajúcej z konceptuálneho dvojalbumu „Automata“, konkrétnejšie z jeho prvej časti. Tá uzrie svetlo sveta 9. marca vďaka Sumerian Records.

Groove/thrash metaloví EKTOMORF majú vonku nový klip k songu „The Prophet of Doom“ z chystanej štúdiovky „Fury“ (vychádza 16. februára u AFM Records). Medzitým sa v kapele udiali výrazné personálne zmeny, keď kvôli osobným rozdielom odišli Tamás Schrottner (gitara), Szabolcs Murvai (basgitara) a Róbert Jaksa (bicie). Nahradili ich Szebasztián Simon, Attila Asztalos a Dániel Szabó.