NOVINKY OD BLACK COUNTRY COMMUNION ALEBO BLACK MAJESTY

BLACK COUNTRY COMMUNION vydajú live album. Ponúkame vám video trailer k albumu Illud Divinum Insanus – The Remixes. Greg Puciato (DILLINGER ESCAPE PLAN) bol cez víkend hospitalizovaný. BLACK MAJESTY zverejnili podrobné informácie o novom albume. Švédi ENGEL dokončili práce na novinke. Black metalový dokument Out of the Black bude k dispozícii na internete. Gréci MENCEA vydajú nový album.
Rockeri BLACK COUNTRY COMMUNION vydajú 28. februára svoj prvý live album nazvaný Live Over Europe. Toto dvoj CD priamo nadväzuje na dvoj DVD s rovnakým názvom, ktoré kapela vydala ešte vlani v októbri. Fanúšikovia nájdu na prvom CD desať skladieb a na druhom ich bude sedem.

Už 24. februára vydá label Season of Mist kompiláciu remixov albumu Illud Divinum Insanus od MORBID ANGEL. Na tejto kompilácii sa podieľalo až 39 hudobníkov. Kompilácia dostala názov Illud Divinum Insanus – The Remixes a video trailer k nej nájdete pod dnešnými novinkami.

Frontman DILLINGER ESCAPE PLAN Greg Puciato bol počas uplynulého víkendu nachvíľu hospitalizovaný. Dôvodom jeho pobytu v nemocnici bolo zjedenie psychedelických húb.

Austrálska melodic power metalová formácia BLACK MAJESTY prezradila, že ich nový album sa bude volať Stargazer a na pulty obchodov sa dostane niekedy v priebehu mája prostredníctvom Limb Music. Kapela pracovala na novinke opäť s Rolandom Grapowom (MASTERPLAN, ex – HELLOWEEN), keď v jeho štúdiu vo Zvolenskej Slatine nahrávala bicie. Gitary a vokály sa nahrávali v Austrálii. V najbližšej dobe sa chystá Grapow na mix albumu. Ďalej dodajme, že kapela sa predstaví v lete aj na tohtoročnom festivale Masters of Rock.

Švédski melodic deatheri ENGEL prezradili, že nový album je už zmixovaný a hotový. Novinka dostala názov Blood of Saints.

Producenti black metalového dokumentu Out of the Black sa rozhodli v najbližších týždňoch zverejniť tento zaujímavý materiál na internete. V tomto dokumente sa budú k black metalu vyjadrovať experti na tento hudobný žáner a taktiež aj mnohí muzikanti. Viac informácií o dokumente nájdete na stránke www.blackmetaldocumentary.com.

Grécka progressive death metalová kapela MENCEA vydá prostredníctvom vydavateľstva Indie Recordings 23. februára druhý štúdiový album Pyrophoric. Nový album bude obsahovať 8 skladieb.