Rúhači DEICIDE dokončujú nahrávanie albumu, spoznali sme nominovaných na Rádiohlavy

DEICIDE finišujú s nahrávaním nového albumu. DYING FETUS s novým klipom. Spoznali sme päticu nominovaných na sošku Radio_Head Awards v kategórii hard and heavy. A PERFECT CIRCLE oznámili detaily o novom albume.

DEICIDE

Death metaloví rúhači DEICIDE sa nachádzajú opäť v štúdiu, kde dokončujú nahrávanie nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „In the Minds of Evil“ z roku 2013. Ďalšie detaily momentálne nie sú známe. Bubeník Steve Asheim už minulý rok avizoval, že novinka má byť poriadne „heavy“ a ich snahou na novom albume je príliš sa neopakovať, prísť s niečím chytľavým, ale nie očividným a nebyť príliš technický. Tak, uvidíme, ako to nakoniec dopadne.

Brutal death metalová úderka DYING FETUS nahrala nový videoklip ku skladbe „Wrong One to Fuck With“ z aktuálnej a rovnomennej štúdiovky. Klip sa natáčal v kluboch The Palladium (Worcester) a Webster Hall (New York) počas Summer Slaughter Tour.

Metaloví akademici rozhodli o tohtoročných nomináciách pre Radio_Head Awards v kategórii hard and heavy. Z množstva nahrávok vybralo 21 členov poroty päť slovenských albumov, ktoré vyšli v roku 2017 a a zabojujú o Rádiohlavy. Do druhého kola sa prebojovali BRUTE – Henchmen, ČAD – Bastard, HEYNISM – Wolfram III, PERVERSITY – Idolatry a SAMSARA –  When the Soul Leaves the Body. Kto z nominovaných získa sošku pre víťaza sa dozvieme vo štvrtok 15. marca v bratislavskom NTC.

Formácia A PERFECT CIRCLE, v ktorej pôsobí Maynard James Keenan z kapely TOOL, oznámila, že ich nový album vyjde 20. apríla u vydavateľstva BMG a bude sa volať „Eat the Elephant“. Spomínaná novinka prichádza po 14 rokoch od predošlého záseku „Emotive“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „TalkTalk“.