SEPULTURA predstaví o pár dní aktuálny album fanúšikom v Bratislave

Slávna SEPULTURA, metalová legenda z exotickej Brazílie, už za pár dní zavíta opäť na naše územie, tentokrát v rámci mamutieho európskeho turné k stále aktuálnej doske s názvom „Machine Messiah“. A to nie je ani zďaleka všetko!

SEPULTURA (Bra) – HC/thrash metal
OBSCURA (Ger) – technical death metal
GOATWHORE (Usa) – black/death metal
FIT FOR AND AUTOPSY (Usa) – deathcore

Piatok 2.3.2018, Bratislava – Majestic
Štart: 18:30, vstupné: od 22 eur

Piatkový večer v bratislavskom MMC sa črtá veru ukážkovo. Šikovní chalani z agentúry Obscure Promotion nám v rámci exkluzívneho balíčka „Machine Messiah Tour 2018“ prinesú so SEPULTUROU i zaujímavých deathcoristov FIT FOR AND AUTOPSY, čoraz známejšiu nakladačku GOATWHORE a majstrov technického kovu, nemeckých OBSCURA. Vskutku rozmanitý support, čo poviete?

Aby toho nebolo málo, Brazílčania na čele s obrovitým Derrickom Greenom poriadne prevetrajú ich posledný, vskutku fantastický počin „Machine Messiah“ (recenzia TU) a taktiež oslávia okrúhle 20. výročie od vydania prelomového albumu „Against“. SEPULTURA do Brasil. Un, dos, tres, quatro!

Vstupenky na túto výnimočnú akciu hľadajte za priaznivé ceny na stránkach Obscure.cz a Ticketportal.sk, prípadne v čase konania na mieste.

Plagát ku bratislavskému koncertu SEPULTURA