Zvolenský kulturák privíta RHAPSODY. Spoznali sme mená zaujímavých predkapiel

Rozlúčkový koncert RHAPSODY na Slovensku sa už blíži. Organizátori zverejnili predkapely a oznámili miesto koncertu vo Zvolene.

RHAPSODY (Ita) – symphonic power metal
BEAST IN BLACK (Fin) – melodic heavy/power metal
SCARLET AURA (Rom) – melodic rock/metal

Sobota 10.3.2018, Zvolen – Dom kultúry ŽSR

Taliani RHAPSODY sa predstavia na svojom rozlúčkovom turné „Farewell Tour“ v takmer pôvodnej zostave. Ako v nedávnom rozhovore pre Valhalla.sk uviedol spevák Fabio Lione, kapela sa už na slovenskú zastávku teší (celý rozhovor nájdete TU).

Mesto, v ktorom sa koncert odohrá ostalo nezmenené, bude to vo Zvolene. Spoznali sme ale miesto konania. Bude to v tamojšom Dome kultúry ŽSR na Sokolskej ulici 69.

Zároveň organizátori odhalili mená predkapiel. Budú to Fíni BEAST IN BLACK a Rumuni SCARLET AURA.

Koncert otvorí práve formácie z Transylvánie – SCARLET AURA na čele so sympatickou blonďavou dračicou Scarlet Gabriela. Ako druhí sa predstavia hudobníci z krajiny tisícich jazier. Ich debutový album „Berseker“ žne úspechy po celom svete. V zostave tejto skupiny pôsobia gitaristi z UDO či BATTLE BEAST a za mikrofónom je Yannis Papadopoulos, o zážitok je zaručený.

Kapacita zvolenského kulturáku je obmedzená, takže neváhajte a kupujte zadovážte si vstupenky na tento výnimočný večer už v predstihu.

Finálny plagát ku koncertu RHAPSODY vo Zvolene

Tlačová správa