SLIPKNOT pracujú na novom albume, JUDAS PRIEST sa prezentujú ďalším videom

SLIPKNOT pomaly pracujú na novom albume. AT THE GATES, JUDAS PRIEST, KAMELOT a GUS.G. s novými videami.

SLIPKNOT

Corey Taylor zo SLIPKNOT zverejnil na svojom Instagrame fotku, ktorá dokazuje, že pracuje na textoch pre nový album. Aj keď v súčasnosti je stále na cestách so STONE SOUR, tak pred nejakým časom sa vyjadril, že už začal formovať texty pre nasledovníka „.5: The Gray Chapter“ z roku 2014, pričom dodal, že materiál bude najviac autobiografický za posledné roky. Dávnejšie sa vyjadril aj perkusionista Shawn „Clown“ Crahan, že kapela má napísaných 27 „kúskov“ pre nový album.

Instagram Coreyho Taylora

Heavy metaloví veteráni JUDAS PRIEST zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Never the Heroes“ z nového albumu „Firepower“. Ten sa na pulty predajní dostane 9. marca vďaka vydavateľstvu Epic Records.

Death metalisti AT THE GATES sa prezentujú novým videoklipom k songu „To Drink from the Night Itself“ pochádzajúceho z rovnomennej radovky, ktorá vyjde 18. mája u Century Media Records.

Formácia KAMELOT má vonku nové lyric video ku skladbe „RavenLight“ z chystanej štúdiovky „The Shadow Theory“. Tá vyjde 6. apríla prostredníctvom Napalm Records.

Grécky gitarový virtuóz GUS.G. natočil nový videoklip k piesni „Letting Go“ z novej dosky „Fearless“. Nový materiál uzrie svetlo sveta 20. apríla vďaka AFM Records.