Novinkový blok: VOLBEAT, JUDAS PRIEST, NAPALM DEATH či MEMORIAM

VOLBEAT chcú ešte v tomto roku zamieriť do štúdia. NAPALM DEATH zverejnili nový singel. JUDAS PRIEST, MEMORIAM, BETWEEN THE BURIED AND ME a A PERFECT CIRCLE s novými klipmi.

VOLBEAT

Dánsko/americká formácia VOLBEAT by mala ešte v tomto roku zamieriť do nahrávacieho štúdia. „Najbližšia vec je, že ideme do Južnej Ameriky a potom spravíme niekoľko letných festivalov a na konci roka budeme nahrávať nový materiál. Takže ďalší rok očakávajte nový album,“ vyjadril sa gitarista Rob Caggiano pre podcast The Liquid Conversations.

Kapela JUDAS PRIEST sa prezentuje novým obrazovým materiálom k piesni „Spectre“, pochádzajúcej z čerstvej a vysoko oceňovanej novinky „Firepower“.

Grinderi NAPALM DEATH zverejnili nový singel s názvom „Call That an Option?“ z chystanej kompilácie „Coded Smears and More Uncommon Slurs“. Tá vyjde 30. marca u Century Media Records. Spomínaná kompilačka bude obsahovať 31 raritných a exkluzívnych skladieb z obdobia rokov 2004 až 2016.

Death metalisti MEMORIAM nahrali videoklip ku skladbe „Nothing Remains“ z novej štúdiovky „The Silent Vigil“. Tá sa na pulty predajní dostane 23. marca vďaka Nuclear Blast Records.

Prog metalisti BETWEEN THE BURIED AND ME vypustili do sveta nový videoklip k songu „Millions“ z prvej časti dvojdielneho konceptuálneho albumu „Automata“. Spomínaná prvá časť už vyšla 9. marca u Sumerian Records.

Formácia A PERFECT CIRCLE, v ktorej pôsobí Maynard James Keenan z kapely TOOL, natočila klip k piesni „Disillusioned“ z novej radovky „Eat the Elephant“, ktorá vyjde 20. apríla prostredníctvom vydavateľstva BMG.