ČAD získali Rádiohlavy za album „Bastard“. PRIMORDIAL a SAXON s novými klipmi

Spoznali sme držiteľov Rádiohláv. PRIMORDIAL a SAXON s novými klipmi. SKINLESS vydajú nový album.

ČAD pri ďakovnej reči. Zdroj: fb Headbanger_FM

Na 10. ročníku galavečera Radia_FM nazvanom Radio_Head_Awards 2017 sme v NTC Aegon Aréne spoznali držiteľov tzv. Rádiohláv. Zastúpenie mala aj tvrdá muzika v kategórii Hard and heavy. V roku 2017 vyšlo na slovenskej metalovej scéne viac ako 60 nahrávok, z ktorých 22 „metalových akademikov“ vyberalo a hodnotilo najlepšie. Nominovaní na Radio_Head_Awards boli BRUTE – Henchmen, ČAD – Bastard, HYENISM -Wolfram III, PERVERSITY – Idolatry a SAMSARA – When The Soul Leaves The Body. Sošku za najlepší album napokon získali ČAD s albumom „Bastard“. Z víťazstva sa tešili už tretíkrát.

Írska formácia PRIMORDIAL sa prezentuje novým klipom k piesni „Exile Amongst the Ruins“ z rovnomennej radovky, ktorá vyjde 30. marca u Metal Blade Records. Album sa nahrával v Camelot Studios v Dubline s producentom Ola Ersfjordom.

Britskí heavy metalisti SAXON natočili nový videoklip ku skladbe „Nosferatu (The Vampire´s Waltz)“ pochádzajúcej z aktuálnej štúdiovky „Thunderbolt“.

Deatheri SKINLESS oznámili, že 11. mája im u vydavateľstva Relapse Records vyjde nový album s názvom „Savagery“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe titulnej skladby.