Parádna šou okorenená známymi hitmi. SATYRICON vystúpia v neďalekej Ostrave

Slávny nórsky vývozný artikel SATYRICON už o pár dní opantá svojím originálnym black metalovým predstavením fanúšikov v Ostrave a prizve si k tomu vskutku zaujímavý support v podobe gréckych thrasherov SUICIDAL ANGELS.

SATYRICON (NOR) – black metal
SUICIDAL ANGELS (GRE) – thrash metal

Štvrtok 22.3.2018, Ostrava – Garage Club
Štart: 18:30, vstupné: 550 kč

Štvrtkový večer bude ozaj maximálne horúci, za čo môžeme ďakovať šikovným organizátorom z Obscure Promotion! Blacková legenda SATYRICON totiž na druhej časti svojho mamutieho turné k aktuálnemu, kritikou veľmi cenenému albumu „Deep Calleth Upon Deep“, privezie do klubu Garage parádnu šou, okorenenú známymi hitovkami „Fuel For Hatred“, „K.I.N.G.“, „Mother North“, „Now, Diabolical“, skvelé inštrumentálne výkony a hlavne nezabudnuteľnú kultovú dvojicu Satyr/Frost.

Môžeme sa teda tešiť na strhujúcu formu oboch hlavných protagonistov, no za pozornosť bude stáť i výživný predprogram, kde svoje thrash metalové pazúry vystrčia u nás dobre známi SUICIDAL ANGELS. Kto počul fantastický posledný počin „Division of Blood“, určite vie o čom píšem – thrash ´till death!

Vstupenky na túto výnimočnú akciu hľadajte za priaznivé ceny na stránkach Obscure.cz, Tickertportal, Ticketpro, v klube Garage, prípadne v čase konania na mieste.

Plagát ku koncertu v Ostrave