SABATON prerobili pieseň od MANOWAR. Jonathan Davis s podrobnosťami o sólovke

SABATON majú pieseň k počítačovej hre, prerobili MANOWAR. Jonathan Davis prezradil detaily ohľadom sólového albumu. OVERKILL vydajú nový živák. MASTER vydajú nový album. ANGRA a TESSERACT s novými klipmi.

SABATON

SABATON prerobili power metalovú klasiku od MANOWAR. Ide o pieseň „Kingdom Come: Deliverance“, ktorá bude sprevádzať úspešnú rovnomennú počítačovú hru z Česka. Ide o veľmi realistickú hru z prostredia Posázaví na začiatku 15. storočia, ktorá svojim konceptom, prevedením, ale aj financovaním je vo svete počítačových hier dosť ojedinelá. Nižšie nájdete prerobenú pieseň od SABATON.

Jonathan Davis z kapely KORN prezradil, že jeho debutová sólová nahrávka sa bude volať „Black Labyrinth“ a vyjde 25. mája prostredníctvom Sumerian Records. „Je to úroveň osvietenia, ktorú chcem dosiahnuť,“ priznáva v súvislosti s chystaným albumom. „So všetkými blbosťami, keď všetci sú zaseknutí na sku*vených telefónoch. Toto nás z toho vyvedie preč. Nezáleží na tom, ako tvrdo sa pokúšate bojovať so zlými vecami v živote, život bude tým čím je. Je na vás akceptovať to, bojovať a posunúť sa ďalej, alebo mať odmietavý postoj. Potom sa to stane tŕňom na vašej strane, kým sa s tým konečne nezmierite. To je ono. Len sa s tým vysporiadať,“ povedal Davis viac o svojej sólovke. Nižšie nájdete aj teaser.

Thrash metalisti OVERKILL oznámili, že 18. mája im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový živák s názvom „Live in Overhausen“. Materiál sa nahrával 16. apríla 2016 v nemeckom Oberhausene. Pod správou nájdete ukážku v podobe skladby „Hammerhead“.

Brazílska kapela ANGRA natočila nový obrazový materiál k piesni „Insania“, pochádzajúcej z nedávno vydanej štúdiovky „OMNI“.

Americko/česká death metalová úderka MASTER podpísala zmluvu s vydavateľstvom Transcending Obscurity Records, ktoré im ešte v tomto roku vydá nový album s názvom „Vindictive Miscreant“.

Formácia TESSERACT zverejnila nový videoklip ku skladbe „King“ z chystanej radovky „Sonder“. Tá sa na pulty predajní dostane 20. apríla vďaka vydavateľstvu Kscope.