Nový týždeň štartujeme záplavou videí: AMORPHIS, BEHEMOTH, MARILYN MANSON a ďalší

AMORPHIS zverejnili novú skladbu. BEHEMOTH zas ukážku z nového DVD. MARILYN MANSON, NECROPHOBIC a CALIBAN s novými klipmi. LAMB OF GOD vydajú album coverov. ROB ZOMBIE vydá nový živák. MEMORIAM s novým lyric videom.

AMORPHIS

Fíni AMORPHIS zverejnili lyric video k piesni s názvom „The Bee“ z ich novej radovky „Queen of Time“, obsahujúcej zakomponovanie prvkov ako flauty, orchestre či dokonca zborové spevy. Okrem toho budú môcť poslucháči po prvýkrát počuť texty dlhoročného spolupracovníka kapely, Pekku Kainulainena aj vo fínskom jazyku.. Album produkoval Jens Bogren a svetlo sveta uzrie 18. mája vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Kapela BEHEMOTH naďalej pokračuje v promovaní nového DVD „Messe Noire“, keď tentokrát ponúka ukážku v podobe skladby „The Satanist“. Spomínaný živák, ktorý vyjde 13. apríla u Nuclear Blast Records.

MARILYN MANSON sa prezentuje nový obrazovým materiálom ku skladbe „Tattoed in Reverse“ z jeho aktuálnej štúdiovky „Heaven Upside Down“. Ešte dodáme, že v klipe hosťuje Courtney Love v úlohe zdravotnej sestry.

Death/black metalisti NECROPHOBIC natočili nový videoklip ku skladbe „Pesta“ pochádzajúcej z aktuálnej štúdiovky „Mark of the Necrogram“.

Kapela LAMB OF GOD oznámila, že 18. mája im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde album coverov s názvom „Legion: XX“. Avšak album vyjde pod hlavičkou BURN THE PRIEST čo je prvotný názov kapely v období rokov 1994-1999. Nižšie nájdete ukážku v podobe skladby „Inherit the Earth“ od THE ACCÜSED podporenej aj videoklipom.

ROB ZOMBIE vydá 30. marca nový živák s názvom „Astro-Creep: 2000 Live“. Pôjde o záznam koncertu z Riot Festu v Chicagu zo septembra 2016, kedy odohral v celej dĺžke album „Astro-Creep: 2000 – Songs of Love, Destruction and Other Synthetic Delusions of the Electric Head“ od jeho predošlej kapely WHITE ZOMBIE. Nižšie nájdete trailer.

Death metalisti MEMORIAM uverejnili nové lyric video k piesni „As Bridges Burn“, ktorá sa nachádza na čerstvej albumovej novinke „The Silent Vigil“.

Nemecká formácia CALIBAN vypustila do sveta nový klip k songu „Ich Blute Für Dich“ v ktorom hosťujú Matthi z kapely NASTY a Sebastian „Sushi“ Biesler z ESKIMO CALLBOY. Skladbu nájdete na chystanom albume „Elements“. Ten oficiálne vychádza 6. apríla u Century Media Records.