NOVÝ ALBUM CHILDREN OF BODOM BY MAL VYJSŤ V ROKU 2013

CHILDREN OF BODOM píšu nové skladby. Poznáme dátum vydania druhého albumu od EX DEO. John 5 (ROB ZOMBIE, ex – MARILYN MANSON) vydá nové CD/DVD. GWAR začali pracovať na novom albume. HOUR OF PENANCE a SPAWN OF POSSESSION zverejnili lyrické videá. Naopak klasický videoklip ponúkajú KISSIN DYNAMITE. END OF GREEN sa upísali Napalm Records.
Server MusikUniverse.net urobil rozhovor s Alexi Laihom, v ktorom frontman  fínskej kapely CHILDREN OF BODOM prezradil, že členovia skupiny už začali písať nové skladby a ak všetko pôjde hladko, tak nový album by mal uzrieť svetlo sveta niekedy začiatkom roka 2013.

Poznáme dátum vydania nového albumu Caligula od EX DEO. Calligula sa odstane na pulty predajní 31. augusta prostredníctvom Napalm Records. Materiál produkuje Jean-Francois Dagenais (KATAKLYSM, MALEVOLENT CREATION, MISERY INDEX) a my pripomenieme, že na ňom bude hosťovať Mariangela „Mary“ Demurtas (TRISTANIA) a taliansky gitarový virtuóz Francesco Artusato (ALL SHALL PERRISH).

Gitarista John 5 (ROB ZOMBIE, ex – MARILYN MANSON) prezradil, že jeho nový počin, presnejšie CD/DVD sa bude volať God Told Me To a vyjde 8. mája prostredníctvom vydavateľstva Rocket Science Ventures.

GWAR začali pracovať na novom albume, ktorý budú chcieť venovať zosnulému bratovi Flattusovi Maximusovi. Viac informácií kapela neprezradila.

HOUR OF PENANCE vypustili do obehu lyrické video ku skladbe Sedition Through Scorn, ktorá sa bude nachádzať na pripravovanom albume Sedition. Sedition vyjde 6. apríla prostredníctvom Prosthetic Records. Lyrické video je pod dnešnými novinkami.

Nemci KISSIN DYNAMITE zverejnili nový videoklip ku skladbe I Will Be King, ktorá sa objaví na novom albume Money, Sex & Power a ten vyjde 23.marca prostredníctvom AFM Records. Videoklip nájdete pod novinkami.

SPAWN OF POSSESSION, ktorí sa už čoskoro (19.3.) predstavia v Bratislave spoločne s Nemcami OBSCURA, zverejnili lyrické video ku skladbe Servitude Of Souls, ktorá sa bude nachádzať na treťom albume Incurso. Novinka sa dostane na pulty obchodov 13. marca prostredníctvom Relapse Records. Lyrické video nájdete pod dnešnými novinkami.

Nemci END OF GREEN sa upísali vydavateľstvu Napalm Records. Podpis zmluvy s týmto vydavateľstvom znamená pre kapelu novú éru, pretože posledných desať rokov strávili pri vydavateľstve Silverdust Records, ktoré nedávno zaniklo. Kapela by mala začať pracovať na novom albume, ktorý by mal vyjsť niekedy v lete 2013.


Click Here To Watch The Video