MILLHOUSE BUDÚ KRSTIŤ NOVÉ EP

„Kocky sú hodené!“ – MILLHOUSE pokrstí album

V sobotu 10. marca o 20:00 v bratislavskom Batelieri pokrstí skupina MILLHOUSE svoje nové EP Alea Iacta Est!. EP so štyrmi skladbami, ktoré kapela ponúka aj na voľné stiahnutie, vyšlo v netradičnom USB vydaní na novom labeli Coopilation Records, zameranom na alternatívnu rockovú scénu..
Bratislavská alter-stoner rocková kapela Millhouse je na scéne už od roku 2007, má za sebou viacero koncertov a dva úspešné ročníky súťaže kapiel Emergenza. Singel Without a Trace, ktorý je zároveň bonusom na novom EP nahrali v roku 2010 v štúdiu u Mareka Rakovického (Lavagance).

Na čerstvé EP Alea Iacta Est! zaradila okrem dvoch skladieb v angličtine po prvý krát aj skladbu so slovenským textom. „Text ku skladbe Posol nebol zámerom, neplánoval som dopredu písať v Slovenčine, vznikol celkom spontánne“, hovorí Shorty, líder kapely. Napriek tomu, že ide o celkom nové pesničky, skladbu Die is Cast! už môžu fanúšikovia poznať aj z vysielania Rádia Aligátor.

Krst skupiny Millhouse podporí ďalšia kapela z labelu Coopilation Records. So svojim kalifornským rock’n’rollom priamo zo Sliača dorazia GOT BLUE BALLS, ktorých ste naživo mohli vidieť aj na festivaloch Pohoda, či Rock for People. Ako v ten deň dopadnú predčasné parlamentné voľby, to sa ešte nevie. Isté však je, že večer 10. marca to v Bateliéri spolu s kapelami Millhouse a Got Blue Bals môžete pustiť z hlavy a baviť sa. Pretože práve v ten večer budú kocky hodené dvakrát.

Tlačová správa