Legendárny Chris Barnes a jeho SIX FEET UNDER na konci mája v Bratislave

Bočný projekt, ktorý prerástol na plnohodnotnú kapelu, z ktorej sa stala hviezda death metalovej scény. Americká skupina SIX FEET UNDER vystúpi 29. mája v bratislavskom MMC.

SIX FEET UNDER (Usa) – death metal
INFERNAL TENEBRA (Cro) – progressive melodic death metal
MOROSE VITALITY (Usa) – death metal
plus supports

Utorok 29.5.2018, Bratislava – Majestic

SIX FEET UNDER na Hellfeste. Foto: Martin Rulsch.

Najprv sme tu mali jeho bývalú kapelu a potom sem príde s rovnako slávnym projektom. Chris Barnes, bývalý člen CANNIBAL CORPSE, potvrdil jediný exkluzívny koncert pre Slovensko so svojou skupinou SIX FEET UNDER.

Death metal toho najčistejšieho razenia, ktorý z vás vycicia aj posledné zvyšky nehy a pokoja. Legenda, v ktorej si chceli zahrať a zahrali členovia takých kultov ako ANTHRAX, DEATH či MASSACRE. Američania SIX FEET UNDER s novými skladbami z minuloročného albumu „Torment“, death metalovými covermi rockových klasík, aj kultovým debutom „Haunted“.

Je dobrým zvykom, že kapely v postavení SIX FEET UNDER, si berú na turné mladé skupiny, aby podporili ich činnosť. Chris Barnes si zvolil ako support chorvátsku death/thrash metalovú formáciu INFERNAL TENEBRA, ktorým album „New Formed Revelations“ produkoval Jens Bogren (KREATOR, AT THE GATES, AMON AMARTH) a deatherov MOROSE VITALITY z Južnej Karolíny.

FB Event

Tlačová správa