CRADLE OF FILTH ZVEREJNIL ARTWORK ORCHESTRÁLNEHO ALBUMU

CRADLE OF FILTH, MNEMIC a AHAB zverejnili artworky noviniek. Jeff Loomis vypustil novú skladbu. TANKARD nahrávajú nový album. DEVILDRIVER prišli o basgitaristu. MORTAL SIN našli nového speváka.
CRADLE OF FILTH majú cover nového orchestrálneho albumu Midnight In The Labyrinth. Jeho vydanie je naplánované na 21.apríla 2012. Kapela sľubuje temný hororový soundtrack na štýl Dannyho Elfmana či Jerryho Goldsmitha. Artwork môžete vidieť pod dnešnými novinkami.

Gitarista Jeff Loomis (ex – NEVERMORE) zverejnil skladbu Surrender, ktorá sa objaví na jeho očakávanom sólovom albume Plains Of Oblivion. V skladbe hosťuje veľmi dobre známy Ihsahn (ex. EMPEROR), ktorý sa podieľal na vokáloch. Novinka vychádza v Európe 9. apríla.

Dáni MNEMIC zverejnili názov chystaného albumu a takisto artwork. Číslo päť v diskografií kapely dostalo názov Mnemesis. Dátum vydanie ešte nebol zverejnený, avšak je známe, že novinka vyjde cez Nuclear Blast Records.

Nemeckí pivári TANKARD sa rozhodli nahrať nový album. Ten zhmotnia v štúdiu Bunchen/Odenwald a vydajú ho pod novým vydavateľom Nuclear Blast Records. Producent Michael Mainx o prezradil: „Veľmi sa teším na druhé nahrávanie s TANKARD pri príležitosti ich tridsiateho výročia a dúfam, že naša spolupráca bude úspešná i naďalej.“ Dodajme, že kapela sa predstaví v máji aj na Slovensku, a to rovno na dvoch koncertov v Bratislave a Košiciach.

Aaron „Bubble“ Patrick, basgitarista kapely DEVILDRIVER, bol nedávno hospitalizovaný so zápalom pľúc, a tak sa neobjaví na turné Metal Alliance U.S. Tour. Podľa všetkého však za neho zaskočí Chris Towning.

Austrálska thrash metalová kapela MORTAL SIN zverejnila meno nástupcu speváka Mata Maurera, ktorý opustil kapelu tento rok vo februári. Je ním istý pán Dave Tinelt. Kapela zverejnila nasledujúce vyjadrenie: „Tak a je to tu chalani! Radi by sme privítali v našich radoch speváka a výborného chlapa Davea Tinelta. Dave k nám prišiel z ďalšej austrálskej kapely NEKROFEIST a sme veľmi radi, že sa stal členom našej rodiny.

Nemecká doom metalová banda AHAB takisto zverejnila artwork nového albumu s názvom The Giant. Ten vyjde 27. mája tohto roku cez Napalm Records. Na albume sa objaví ako hosť aj Herbrand Larsen (ENSLAVED).