Novinky v znamení videoklipov od AMORPHIS, GHOST či SINSANEUM

AMORPHIS, GHOST, SINSAENUM a ONA sa prezentujú novými videoklipmi. CLUTCH zverejnili novú skladbu.

AMORPHIS

Fíni AMORPHIS sa prezentujú novým obrazovým materiálom k piesni „Amongst Stars“ s hosťujúcou Anneke van Giersbergen. Spomínaná skladba pochádza z ich čerstvej štúdiovky „Queen of Time“.

Okultní rockeri GHOST vypustili do sveta novú skladbu s názvom „Dance Macabre“, podporenú hviezdne obsadeným videom vytvoreným cez Instagram Stories. Spomínaná skladba pochádza z chystaného albumu „Prequelle“, ktorý vyjde 1. júna prostredníctvom Loma Vista Recordings.

Formácia SINSAENUM má nový videoklip k songu „Final Resolve“ z chystanej radovky „Repulsion for Humanity“, ktorá vyjde 10. augusta u earMUSIC.

Rockeri CLUTCH zverejnili lyric video k novej skladbe „Gimme the Keys“ z ich novej dosky „Book of Bad Decisions“. Tá uzrie svetlo sveta 7. Septembra, vďaka ich vlastnému labelu Weathermaker Music.

Hardcore/metalová ONA představuje videoklip k písni „Parasite“ z jejich debutu „The Calling“. Album, jehož kmotrou se na brněnské Melodce stala zpěvačka Lena z Infected Rain, bylo vydáno na podzim minulého roku. Píseň pojednává o vnitřních démonech – snaze je pochopit a smířit se s nimi. Klip byl natočen částečně v Třebíči a nedaleké obci Meziříčko. Tlačová práva.