V lete navštívia Bratislavu SKELETONWICTH, sekundovať im búdu ADACTA

V prvej polovici júla sa v rámci turné k novému albumu „Devouring Radiant Light“ v bratislavskom klube Fuga zastavia legendárni SKELETONWITCH. Sekundovať im bude domáca kapela ADACTA.

SKELETONWITCH (Usa) – melodic death/thrash metal
ADACTA (Sk) – crust/metal

Utorok 10.7.2018, Bratislava – Fuga
Štart: 20:00, vstupné: 10 € (predpredaj)

Kapela SKELETONWITCH vznikla v roku 2003 v americkom štáte Ohio. Presadila sa najmä vďaka skvelej zmesi thrash a black metalového zvuku, ktorá sa prejavila už na prvom albume „At One With the Shadows“ z roku 2004, a následne na už legendárnom albume „Beyond The Permafrost“ (2007). Skupina si prešla najťažším obdobím na prelome rokov 2014 a 2015, kedy bola nútená vyhodiť z kapely vokalistu Chanca Garnetta. V roku 2016 na jeho post prešiel Adam Clemans, vokalista kapely WOLVHAMMER, s ktorým vydali v tom istom roku EP „The Apothic Gloom“. Nahrávka napriek nie príliš veľkým očakávaniam zožala veľký úspech a rovnako aj najnovší singel „Fen of Shadows“ z pripravovaného albumu. O tom, že Adam je dôstojným nástupcom Chanca sa môžete presvedčiť už 10. Júla v bratislavskom klube Fuga.

Ako domáci hosť sa predvedie bratislavská kapela ADACTA, ktorú pravdepodobne publiku netreba predstavovať. Tento rok vydali svoj najnovší počin „Zlo“, ktorý prekonal už aj tak dosť vysoko nastavenú latku predchádzajúcim albumom „Tma“. Takisto sa nedávno vrátili z turné po Brazílii, kde sa prezentovali práve s najnovším albumom.

Temný večer plný kvalitnej muziky už 10. júla vo FUGE. Lístky sú v predpredaji za zvýhodnenú cenu 10 eur.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa